Hirdetés

15 percen át nézheted a Dying Light 2 játékmenetét

|

A Techland készen áll, hogy szélnek eressze hosszú évek óta nevelgetett gyermekét, de előtte azért tart egy velősebb bemutatót.

Hirdetés

A Techland kirakta a Dying 2 Know sorozatának legutóbbi epizódját, ami gyakorlatilag egy fejlesztői napló széria, a játék állapotáról. A legújabb felvonásban a szövegelés háttérbe szorult, és játékmenet vette át a főszerepet.

Mivel a srácok már összerakták az aranylemezt, értelemszerűen már a kész játékot mutogatják, ami egyelőre meggyőzőnek tűnik.

Hirdetés

A Dying 2 Know: Episode 5-ben nagyjából 15 perc játékmenetet mutattak, így a videóba fért akció, parkour, és néhány pillanat a sztoriból is, bár egyiket sem mondanánk kifejezetten spoileresnek. A bemutató végére azért tartogattak egy meglepetést a fejlesztők.

A Dying Light 2 Stay Human jelen állás szerint 2022. február 4-én érkezik minden releváns platformra, azaz játszható lesz PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, sőt még Nintendo Switchen is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)