Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - Kérdezzetek!

|

A szokott időben a szokott helyről jelentkezünk, és várjuk kérdéseiteket.

Hirdetés

Két egész hetet kellett élő műsor nélkül kibírnotok, de ha belegondolunk, hogy cserébe két nappal hosszabb hétvégét kaptatok, akkor talán nem is csináltatok olyan rossz üzletet. Az olyan lényegtelen apróságokról, mint az ünnepnapok negatív hatása a GDP-re most inkább feledkezzünk meg jótékonyan, ugyanis pihenésre mindenkinek szüksége van.



Ami a mai GameStar Aréna Live programját illeti, egyetlen fix pontja van, Gyu, a Rendíthetetlen, aki alig várja, hogy felolvashassa kommentben érkezett kérdéseiteket. Ugye nem felejtitek el beírni eléjük a "kérdés" szócskát?
Vendégei kilétét egyelőre teljes homály fedi, a lapleadás hajrájában nem lesz könnyű kiragadni az ostort főszerkesztőnk kezéből és betaszigálni a stúdió ajtaján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)