Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - Kérdezzetek!

|

Újabb csütörtökhöz érkeztünk, ami kis fejszámolással és némi naptárismerettel könnyedén kikövetkeztethető volt.

Hirdetés

A csütörtök nálunk többek között azt is jelenti, hogy GameStar Aréna Live várható, és amikor nem kell könnyeinkkel küzködnünk Endre, Gyu, és más, szívünknek kedves, az Aréna Live-hoz nélkülözhetetlen személy ilyen-olyan ténykedései miatt, akkor legfeljebb egy tornádó állhatna a műsor sugárzásának útjába. Mivel tornádó mostanában nem várható, ma is lesz GameStar Aréna Live, ma is 16:00-tól. Hogy kik lesznek a szereplők, az még rejtély, de kérdéseiteket már most feltehetitek nekünk a kommentekben, miközben szem előtt tartjátok az örökérvényű szabályt: a kérdésetek előtt szerepeljen a "KÉRDÉS:" kifejezés.

Az adást számítógépről a szokásos aloldalunkon keresztül kisérhetitek figyelemmel, de ha úton vagytok, és okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek nézni minket, azt ezen az oldalon tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)