Hirdetés

[Élő] GameStar Aréna Live - nyerjetek Alien cuccokat

|

Ma egy különleges GameStar Aréna Live-ot láthattok, melyben a szokásos kérdezz-felelek mellett egy nyereményjátékkal is készülünk!

Hirdetés

A tegnapi csajos Hype-ban észrevehettetek néhány oda nem illő elemet Daev testén. Bizony, a fejkendőről, pólóról és pulóverről van szó, amiket az Aliens sorozat egyedi motívumai díszítenek, és amiket, ha szerencsések vagytok, ti is megnyerhettek. Ahhoz, hogy bekerüljetek a kalapba, amiből végül húzni fogunk, egy kommentben jól láthatóan helyezzétek el a ,,JELENTKEZEM" szót, majd várjátok meg türelemmel a műsor végét, amikor is három különböző szerencséshez jut a három ereklye.

A műsor természetesen nem csak erről szól, ugyanúgy kérdezhettek, mint máskor. Kérdéseiteket a ,,KÉRDÉS" szóval kezdjétek, hogy az olvasó kolléga (aki valószínűleg Gyu lesz) jól elkülöníthesse a többi kommenttől. A kanapén HP, Daev és talán EndreMan foglalnak majd helyet.

Az adást a szokásos aloldalunkon keresztül kisérhetitek figyelemmel, ha okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek nézni minket, azt ezen a linken keresztül tehetitek meg. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)