Hirdetés

17 év után hagyta ott a BioWare-t a Dragon Age írója

|

David Gaider közel két évtizedet húzott le a stúdiónál, és ez idő alatt a játékipar egészére is komoly hatást gyakorolt.

Hirdetés

David Gaidernek olyan játékok történetét köszönhetjük, mint a Dragon Age: Inquisition vagy épp a Star Wars: Knights of the Old Republic, így kifejezetten szomorú hír, hogy a zseniális író elhagyja a BioWare kötelékét.

Gaider Twitteren erősítette meg távozását. Azt egyelőre nem árulta el, hogy hol folytatja majd, de azt megerősítette, hogy a távozás az ő ötlete volt, nem arról van szó, hogy kirakták volna. Nemcsak remek történeteket köszönhetünk neki, hanem többek közt a BioWare első homoszexuális karakterét, Doriant is.

Az író tavaly márciusban hagyta maga mögött a Dragon Age franchise-t, hogy a BioWare egyik új, azóta sem bejelentett IP-jén dolgozzon. Lássuk be, nem túl bíztató, hogy miután egy évig dolgozott egy új franchise alapjainak lefektetésén, egyszer csak kisétál az ajtón, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)