Hirdetés

17 órától GS Live Aréna - jöhetnek a kérdések

|

Ha csütörtök, akkor Live Aréna, ezzel a szokásunkkal most sem szakítunk. Ráadásul ma végre gyakornokaink is velünk vannak, tehát érdekes műsor lesz.

Hirdetés

Ma is lesz GS Live Aréna, ahol válaszolunk kérdéseitekre, igyekszünk számotokra is érdekes eszmecserékkel előrukkolni, valamint egy kis meglepetéssel is készülünk nektek, ami pedig nem más, mint két gyakornokunk szerepeltetése a mai adásban.



Tőlük is tudtok majd kérdezni, gyertek bátran! Gyu sajnos most nem lehet velünk betegsége miatt, de itt lesz helyette HP és Mocsy is, valamint a gyakornoki székekben (amelyek sokkal kényelmetlenebbek) Dóri és Csempi. Jöhetnek a kérdések, várunk titeket szeretettel!

A műsort itt nézhetitek élőben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)