Hirdetés

18 percen át mutogatja magát a Capcom talán legfontosabb 2024-es játéka, a Dragon's Dogma 2

|

Érkezett egy nagyobb ízelítő a Capcom szerepjátékának élményéből, így pár percig akció közben láthatjuk a Fighter, Thief, Warrior és Sorcerer kasztokat.

Hirdetés

Nemrég méretes cikkben szedtük össze az előttünk álló év legjobban várt játékait, és bizonyára senki sem lepődött meg azon, hogy helyet kapott közöttük a 2012-es Dragon's Dogma folytatása is. A Capcom láthatóan rengeteg pénzt fordított rá, és nem kevés tehetséges fejlesztőt állított a projekthre, aminek köszönhetően látványos és izgalmas RPG vár ránk tavasszal. Az amerikai IGN ezt egy 18 perces játékmenet anyaggal bizonyítani is tudta.

A tengerentúli kollégák meggyötörhették egy kicsit a márciusban érkező mókát, és kipróbálhatták a játék több kasztját is. Egyelőre mindegyik nagyon érdekes lehetőségeket ígér.

Hirdetés

A lenti videóban is látszik, hogy a Dragon's Dogma 2 gyönyörű kaland lesz. Az újabb keletű Resident Evil játékok alatt dolgozó RE Engine-nek köszönhetően elképesztő látványt és stabil teljesítményt kapunk. A gépigény szerint ray tracing opciók is lesznek, melyek nyilván megtiporják majd a framerate számot, és valószínűleg a Denuvo sem fog sokat segíteni a futtatási sebességen. Akárhogy is Capcom házon belül fejlesztett motorja eddig nem hagyott cserben minket: remélhetőleg ezúttal sem lesz gond.

A japán kiadó tervei szerint a Dragon's Dogma 2 megjelenésére 2024. március 22-án kerül sor PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)