Hirdetés

GS teljes játék livestream - The Incredible Adventures of Van Helsing

|

Szörnyvadászok figyelem. Ma egy livestreamben mutatjuk be nektek a The Incredible Adventures of Van Helsing első részét, ami véletlenül a GS ehavi teljes játéka is.

Hirdetés

Na jó, nem véletlenül. A magyar Neocore Games játékát szeretjük és úgy gondoltuk, hogy ti is örülni fogtok neki.

Ha eddig lemaradtatok volt a The Incredible Adventures of Van Helsingről, akkor most Sirius és daev egy élő adásban mutatja be nektek a Neocore Games szörnyvadász-trilógiájának első részét. A hunter mellett a Thaumaturge és az Arcane Mechanic kasztokat is bemutatjuk nektek, amiket DLC formájában tudtok megvásárolni az alapjátékhoz. Érdemes lesz velünk tartani, mert a stream nézői között ezt a két kiegészítőt ki is sorsoljuk majd.

Ha minden jól megy, akkor egy meglepetésvendég is csatlakozik hozzánk. Egy régi ismerős, akit mostanában nem láthattatok a GameStar videóiban. Most pedig nincs más dolgotok, mint 18:00-tól csatlakozni hozzánk egy The Incredible Adventures of Van Helsing livestream erejéig, amit itt a GSO-n és a YouTube csatornánkon egyaránt tudtok majd követni.

The Incredible Adventures of Van Helsing II tesztünket már olvashattátok a GameStar magazin 2014/04-es számában és hamarosan a GSO-ra is kikerül.

A YouTube csatornánkra feliratkoztatok már? Akkor erre tessék kattintani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)