Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje 3. rész

|

Ma kora este újra rajtaütünk Chernaruson kis csapatunkkal, akikhez most új tagok is csatlakoznak. A DayZ livestreamünk hamarosan átalakul, kattints, hogy megtudd miket is tervezünk.

Hirdetés

A Miss DayZ Sofőrje livestream-sorozatunk hamarosan egy nagyobbacska átalakuláson megy keresztül, amitől vidámabb lesz a túlélő. Mókás lesz, ígérjük.

Kezdjük is a jó hírrel. Hamarosan élesedik a GameStar DayZ szervere, ahova mindnyájatokat nagy szeretettel várunk! Ez lesz az első magyar DayZ szerver, ahol nemcsak ti játszhattok majd teljes lelki nyugalomban, hanem kontrollált környezetet is biztosít majd a Miss DayZ Sofőrjével kapcsolatos terveinknek.

 

Arra gondoltunk, hogy ahelyett, hogy bambikat terrorizálnánk, vagy klánokkal hadakoznánk, egy kicsit feldobjuk a dolgot. Most már öten vagyunk, akik tudunk streamelni, ami rengeteg lehetőséget nyit meg a műsor előtt. Eloszthatjuk az embereket két csoportba, akik egy város két oldaláról elindulva megpróbálják kinyírni egymást, vagy mindezt megtehetjük úgy, hogy öt kétfős csapatot csinálunk, ahol mindegyik párosból az egyik egy streamer.

Természetesen később arról is lehet szó, hogy ti is csatlakoztok hozzánk a szerveren és kitalálunk nektek valamilyen kihívást, esetleg különböző in-game eseményeket is szervezünk nektek.

Ez a jövő, de addig is még legalább egy DayZ livestream lefolyik a Dunán. Éppen pont ma este 18:00-tól. Ez az adás még a szokásos menetben folyik majd, de érdemes lesz csatlakozni hozzánk, mert átbeszéljük majd a sorozattal kapcsolatos terveinket és természetesen kikérjük a ti véleményeteket is.

A videó ebben a cikkben is itt van, de a YouTube csatornánkon is tudtok majd követni minket. Oda pedig illik feliratkozni is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)