Hirdetés

[Véget ért] GameStar Aréna Live

|

A PlayStation 4 hajnalig tartó promóciója után lesz mit megbeszélni, de nem csak ebben a témában várjuk kérdéseiteket.

Hirdetés



Nem kevés erőfeszítést igényelt a PlayStation 4 bemutatkozásának közvetítése, a legizgalmasabb tudnivalók összegyűjtése, lett légyen bár szó a hardverről, a nyitócímekről, a használt játékok sorsáról, vagy a konzol mellett elkötelezett fejlesztőkről.
A szerkesztőség még járni képes tagjaival (Gyu, Mocsy, Daev, esetleg HP, Disorder, EndreMan és aDaM) éppen ezért a megszokottól eltérő időpontban, este hattól találkozhattok a kamerák előtt. Kérdéseiteket célszerű előre betárazni (Tudjátok, boldozott kapitális betűkből összeállított "KÉRDÉS" szócskával kell kezdeni a mondatot, hogy megkönnyítsétek Gyu dolgát.), de az sem baj, ha pont a műsor kellős közepén jut valami eszetekbe.



Míg a kezdésre vártok, bepótolhatjátok a január 24-én felvett Aréna Live-ot Mocsy, Gyu és HP elmélkedését hallgatva, miközben Paca végigjátssza a modernizált Karateka-t.

Ahogy máskor, úgy ezúttal is aloldalunkon követhetitek nyomon adásunkat, ráadásul egy ideje már okostelefon, vagy tablet segítségével is hódolhattok jó szokásotoknak. Várjuk tehát a kérdéseket és a hozzászólásokat, valamint jó szórakozást kívánunk a GameStar Aréna Live-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)