Hirdetés

[ÉLŐ] GameStart Live - Battlefield 4 béta live stream

|

Hamarosan mindenki kipróbálhatja, de addig is szeretnénk nektek egy kis ízelítőt tartani a Battlefield 4 bétájából, hogy közösen döntsük el, mennyire is várjuk a játékot.

Hirdetés

Az októberi játékmegjelenések listáját nézve már felsóhajt az ember: bizony, úgy rohan az idő, hogy a Battlefield 4 megjelenés is a nyakunkon már. Ennek fényében itt is van a béta időszak, amelyből mi sem maradunk ki.

Disorder és EndreMan ülnek le a PC elé (egymástól távol, de online pajtikként), hogy élőben ismerkedjenek meg a Battlefield 4 bétájával, így velük tarthattok most ti is, ha a technika is úgy akarja. Ha minden jól megy, akkor az alábbi videón követhető majd a hentelés 19 órától:

Most nem nagyon várható, hogy reagálnak is a kérdésekre, de azért jöhetnek a kommentek akár itt, akár a YouTube csatornánkon. És követők vagytok-e már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)