Hirdetés

1968 Tunnel Rats - Uwe Boll első játéka!

|

A német Ed Wood-ként emlegetett rendezőfenomén kivételesen saját háborús filmjét ülteti át egy vérgőzös FPS-be.

Hirdetés

Különösebb előzetes hírverés nélkül robbant be a köztudatban a tény, hogy dr. Uwe Boll játékot készít. Miután magamhoz tértem rövid ámulatomból, s megtaláltam a padlón leesett állam darabkáit (mintha valami még hiányozna), már meg is érkezett a következő "pofon" egy trailer képében. Gyorsan meg is néztem, hogy nincs-e véletlenül április elseje.





Az 1968 Tunnel Rats az első infómorzsák szerint PC-re és X360-ra készül, műfaját tekintve az FPS-ek családjába sorolhatjuk. Témája, mint azt a cím is sugallja, a vietnámi háború borzalmait, különösen az ún. rókalyukakban folytatott harcokat öleli fel. Nyilvánvaló, hogy a "rendezőfenomén" azonos című "filmremeke" nyomán készül az alkotás. Ezen felül már csak azzal az információval szolgálhatok, hogy a megjelenés elvileg még idén esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)