Hirdetés

Leállt a 20,000 Leagues Above the Clouds fejlesztése

|

A gyönyörű steampunk játék sajnos nem készül tovább.

Hirdetés

Még 2014-ben írtunk a 20,000 Leagues Above the Cloudsról, ami a svéd That Brain projektje volt.

Hirdetés

Az egész úgy indult, hogy a fejlesztők szerettek volna megtanulni játékot készíteni, és egész sokáig így álltak a projekthez. Aztán ahogy egyre tartalmasabb lett a 20,000 Leagues Above the Clouds, eljutottak arra a pontra, ahonnan már csak jelentős pénzügyi befektetéssel tudták volna folytatni. Felkerestek 2016-ban és 2018-ban is néhány kiadót, és bár sokakat sikerült lenyűgözni, senki nem látta benne a megtérülést. A csapat a játék Itch.io oldalán jelentette be, hogy nem fejleszti tovább, viszont ingyenesen közzétette a 2015-ös ComicCon-ra vitt demót, úgyhogy ha a teljes változattal nem is, ezzel legalább elszórakozhatunk egy kicsit. 

Még nem tudjuk, a csapat mit kezd a tapasztalataival, de remélhetőleg el tudnak helyezkedni valahol. Svédországban szeretik a játékfejlesztőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)