Hirdetés

200 milliót kóstál a Lost Planet film

|

Szuperprodukciók költségvetésének magasságába szökött a Lost Planet megfilmesítésének büdzséje, keveset tudunk a filmről.

Hirdetés

A világot sújtó gazdasági válság jelen pillanatban nem veszélyezteti a készülőben lévő Lost Planet filmet, olvashatjuk Toshihiro Tokumaru beszámolójában. Az említett úriembert befektetési ügyletek kapcsolják a Capcom vállalatához, így szavai egyelőre megnyugvást jelenthetnek a Lost Planet rajongók számára. Elmondása szerint a film költségei valahol 150 és 200 millió dollár között mozognak, azaz ennyi zöldhasú áll Avid Arad producer rendelkezésére. A Spider Man harmadik epizódját is jegyző producer emlegetett alkotásának teljes költsége valahol 260 millió dollárra rúgott, tehát jövőre esedékes megjelenése pillanatában valószínűleg látványvilágában jobban teljesít, mint a korábban bemutatott Zelda adaptáció.  A Lost Planet filmről eddig vajmi keveset tudunk, reméljük idén már okosabbak leszünk és csepegtetnek számunkra információkat.

lostplanet.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)