Hirdetés

[Vége] GameStart Live - The Incredible Adventures of Van Helsing nyereményjáték

|

Ma este 20:00-kor Sirius és daev élőben próbálja ki a The Incredible Adventures of Van Helsing legújabb DLC-jét és a nézők között kiosztanak két ajándékcsomagot is.

Hirdetés

Íme a korábban beígért élő adás, tessék nézni, és aktivizálódni - vajon mikor lesz meg a bűvös 10 ezer YouTube követőnk?

Korábban írtuk:

Már csak 467…nem, 462…nem, 461 (na jó ez kezd idegesítő lenni). Szóval jelen cikk írásakor 460 feliratkozóra vagyunk a YouTube csatornánkon a 10000-től, amiről tegnap ki is derült, hogy egy igazán misztikus szám. Számunkra is sokat jelent, úgyhogy most mindent bele kell adni, hogy ma este 20:00-ig átlépjük.

Mi is történik akkor? Sirius és daev főszereplésével indul a GameStart Live - The Incredible Adventures of Van Helsing nyereményjáték, ahol a nézők között kisorsoljuk a magyar Neocore Games két ajándékcsomagját, amiben a méltán sikeres akció-RPG-jük mellett a Thaumaturge és az Arcane Mechanic DLC-ket nyerhetitek meg. Jól hangzik, nem?

Amennyiben szeretnétek megnyerni a The Incredible Adventures of Van Helsing ajándékcsomagot, nincs más dolgotok, mint csatlakozni hozzánk a YouTube-os élő adásban, mert a barátaink hozzászólók között fogjuk véletlenszerűen kisorsolni az ajándékokat.

Ugyanakkor ott van még a négyszázvalahány hiányzó feliratkozó problémája, amit még bőven van idő behozni, viszont ehhez a ti segítségetekre is szükség lesz. A cikkel egy időben megjelent egy Facebook poszt is, aminek megosztásával szólhattok az ismerőseiteknek, hogy iratkozzanak fel és így biztosíthatjátok, hogy a két ajándékcsomag biztosan kiosztásra kerül.

A Livestreamet követhetitek majd a GSHungary YouTube csatornán is, de a videót ebbe a cikkbe is bele fogjuk nektek frissíteni. Érdemes lesz mind a két helyen aktívnak lenni, mert az egyik kódot a GSO közönsége, a másikat pedig a YouTube-on hozzászólók között osztjuk majd ki. 

Szóval ne felejtsétek el, ma este GameStart Live - The Incredible Adventures of Van Helsing nyereményjáték, amiben nem csak a játék legújabb DLC-jére, az Arcane Mechanic-re vethettek egy kósza pillantást, hanem értékes ajándékokkal gazdagabban fekhettek le ma este.

Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)