Hirdetés

[Vége] Late Night Live Aréna Anniversary Edition - Kérdezzetek!

|

Elérkezett a nap, amikor egy évessé érik minden idők egyik legkiválóbb sorozata.

Hirdetés

Ugyan a kereskedelmi tévék még nem kapták fel (meg amúgy sem engednénk nekik), a Late Night Live Aréna korunk egyik legsikeresebb műsora (megbízható forrásokra tudunk hivatkozni!). Nagyon szeretjük, dédelgetjük, betakargatjuk, mesélünk neki, és veletek együtt várjuk, hogy hónapról-hónapra megrendezésre kerüljön. Nagy nap lesz a mai az LNLA és csapata történetében, hiszen majdnem mindenki itt lesz, aki valamilyen formában részt vett abban, hogy eljussunk idáig, de meglepetésekre is számíthattok. Kérdéseiteket már MOST feltehetitek kommentben, de mivel a műsorban részt vevők száma szokatlanul magas lesz, kérjük, hogy a ,,Mit ettetek ma?" jellegű kérdéseket hagyjátok az adás végére. Este nyolctól várunk mindenkit szeretettel, vigyázó szemeteket a gamestar.hu/live oldalra, okostelefonról és táblagépről pedig ide vessétek (fontos, hogy NE a Ustreamen keresztül kérdezzetek, hanem itt, ezen cikk alatt). Ha még nem láttátok volna, mindenképp tekintsétek meg a beharangozó videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)