Hirdetés

20000 Leagues Above the Clouds - steampunk kalózkodás a felhők fölött

|

Egy svéd fejlesztőcsapat ötletes steampunk játékba fogott, amely valahol a Baldur's Gate és a Pirates! között van félúton, csak messze a felhők fölött.

Hirdetés

A That Brain egy új svéd fejlesztőcsapat, és mint tudjuk, arrafelé van pár ígéretes stúdió. Első játékukkal rögtön magasra tették a lécet, hiszen olyan zseniális játékokat vettek alapul, amelyeket külön-külön sem lenne könnyű utánozni, de amikor a kettőből akarnak összegyúrni egyet, az már kifejezetten kihívás számba megy.

Persze nem arra kell gondolni, hogy egy összelopkodott projektről van szó, a 20 000 Leagues Above the Clouds bőven rendelkezik majd egyedi ötletekkel is. A játékban egy léghajó kapitányát alakítjuk, aki különböző lebegő szigetek közt utazgat, miközben küldetéseket teljesít, kereskedik, vagy épp felfedezi a korábban ismeretlen világot. Bár a játék elsősorban az egyjátékos kampányra épít, a multiplayer ötletét sem vetették el a fejlesztők.

A különböző légi kikötőkben megannyi színes karakterrel találkozunk majd, amelyek hol kedvesek és barátságosak lesznek, hol pedig épp az ellenkező irányba billentik majd a morális mérleget. Egyesek csatlakoznak is a legénységünkhöz, rajtuk keresztül ismerhetjük meg a felhők fölött lebegő világ létrejöttének és működésének történetét. Megítélésünket a tetteink határozzák meg, így csak rajtunk múlik, hogy megbízható kereskedő vagy rettegett kalóz hírében állunk-e majd

A játék fejlesztése jelenleg PC és Mac platformokra folyik, de gondolkodnak a tabletes átiraton is, hiszen a click-to-move irányításnak köszönhetően könnyen portolható a játékmenet. Amennyiben érdekel titeket a projekt, ezen a weboldalon számos screenshotot, zenei betétet és egyéb infót találtok, valamint feliratkozhattok a hírlevélre, amelyben a későbbi bétáról is értesítenek majd benneteket.

Nektek hogy tetszik a 20000 Leagues Above the Clouds?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)