Hirdetés

2006 FIFA World Cup - kik lesznek a borítón?

|

A 2006-os futball-világbajnokság egyetlen licenszelt videójátéka a 2006 FIFA World Cup, amelyet az EA berkein belül fejlesztenek. A csapat ma hivatalosan jelentette be, hogy mely sztárjátékosokat szerződteték annak érdekében, hogy a doboz elején virítsanak. Az eddig megszokottaktól eltérően ezúttal országonként más játékos kerül majd a dobozképre. Az EA szándéka ezzel az, hogy még közelebb hozza a résztvevő országokban a vb-t. Így az alábbi párosítások alakultak ki: Amerikai Egyesült Államok - Claudio Reyna / Anglia - Frank Lampard / Hollandia - Arjen Robben / Kína - Zhi Zhen / Mexikó - Jamie Lozano / Németország - Lukas Podolski / Olaszország - Alessandro Del Piero / Portugália - Simao / Spanyolország - Xavi / Svájc - Ricardo Cabanas Értelemszerűen az adott országban az ottani választott játékos dobozképével kerül boltokba a szimulátor. Továbbiak itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)