Hirdetés

2006 legjobb modifikációja

|

Hosszú hetek várakozása és rengeteg szavazat leadása után végre megszületett a Moddb oldal Mod of the Year 2006 versenyének győztese.

Hirdetés

A megmérettetésre közel 4000 modifikációt neveztek be a modder csapatok, ám csak egy vihette el az első díjat. A győztes a Battlefield 2 alá készített Point of Existence 2 mod lett, ami történetével, kidolgozásával és a rajongók hűségével nyerte meg az első díjat. Természetesen több modot is díjaztak az oldal szerkesztői, ezekről bővebben itt olvashattok. Az általunk is sokat emlegetett Half Life 2-es Black Mesa a 2006-os év legjobban várt modifikációjának díját zsebelte be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)