Hirdetés

2008-ra tolódott a Warhammer Online

|

A Mythic Entertainment hírlevelében hozták nyílvánosságra a fejlesztők, hogy a Warhammer Online MMO játékuk idén már nem kerülhet a boltokba.

Hirdetés

A Warhamer rajongók sajnos csak 2008 első negyedévében kaphatják meg leghamarabb a Warhammer Online játékot, legalábbis a készítők ezt a dátumot jelölték meg. Elmondásuk szerint az EA nagyon segítőkész, jó kezekben tudják a projektet, ám bizonyos funkciók beépítése miatt tovább tart majd a fejlesztés, mint azt várták. Az EA szerint az MMO piac egy újabb nagyszerű MMORPG játékkal fog bővülni a megjelenés után, amiben a játékosok új játékélményt ismerhetnek majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)