Hirdetés

2009 legtöbbet warezolt játékai

|

Lista, lista hátán! Vajon mely játékok váltottak 2009-ben jegyet a kalózkodás zászlóshajójára? Harrrr!

Hirdetés

Ha milliós számok jönnek szóba itt a GSO-n, akkor normális esetben szép eladási adatokra, üzleti tranzakciókra csodálkozhatunk. De nem most. Ez egy rendhagyó eset.


A TorrentFreak megfordítva a bilit (amolyan év végi intelemként) közzétette statisztikáit arról, hogy mely játékok és milyen mértékben foglalkoztatták a legnagyobb publikus BitTorrent trackereket. Ennek fényében, kérem köszöntsék 2009 legtöbbet warezolt játékát, aki PC-n 4.100.000 letöltéssel, legkésőbbi megjelenése ellenére is magabiztosan markolja a kalózhajó kormányát: a Modern Warfare 2-t! Az adatok három platform (PC, Xbox 360, Wii) legnépszerűbb „ingyenes" játékait sorolják fel. A PS3 azért maradt le, mert a Blu-ray formátum még nem annyira elterjedt, hogy a DVD-hez hasonlóan lehessen tölteni, írni, másolni. Meg hát védve is van kellőképp. Az eredmény képekben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)