Hirdetés

Már a 2011-es Mortal Kombat PS3-as szervereit is lelőtték

|

Először a Steamről tűnt el a Mortal Kombat: Komplete Edition, most pedig a szervereket küldték el pihenni, viszont hivatalos indoklás még mindig nem érkezett.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy valamiért már nem lehet megvenni a Steamen a Mortal Kombat: Komplete Editiont. A NetherRealm és a Warner Bros. azóta sem szolgált hivatalos indoklással, a rejtély pedig időközben fokozódni látszik. 

Hirdetés

Mostanra ugyanis kiderült, hogy a 2011-ben megjelent kilencedik Mortal Kombat PlayStation 3-as multiplayer szervereit lekapcsolják - erről a játékon belüli "Message of the Day" üzenetben értesítették a felhasználókat. Érdekes, hogy egyébként maga a Mortal Kombat: Komplete Edition továbbra is megvásárolható PS3-on, szóval itt nem kukázták a teljes játékot, mint azt a Steam esetében tették. 

Sokak szerint mindennek az lehet az oka, hogy a Mortal Kombat: Komplete Editionben megtalálható DLC-karakterként Freddy Krueger, a népszerű horrorszereplő licencjogait pedig már nem birtokolja a Warner. Sajnos betonbiztos válaszokat csak akkor kapunk, ha végre megszólal valamelyik érintett is az ügyben, de a NetherRealm és a Warner Bros. illetékesei még mindig hallgatnak. Addig marad a találgatás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)