Hirdetés

2013-ban újra városépítés - Sim City V érkezik?

|

Városépítés felsőfokon - persze csak virtuálisan.

Hirdetés

Elképzeltétek már milyen lenne, ha lenne egy saját városotok? Vajon képesek lennétek ellátni a város és lakóinak szükségleteit? A SimCity-ben mindezt megtehettétek, azonban úgy tűnik, hogy már folynak a munkálatok a széria legújabb, azaz 5. részén. A képek tanulsága szerint a játék elég szép külsővel fog rendelkezni.

Az új rész várhatóan 2013-ban kerül a boltokba, így még bőven ráérünk a spórolással. Továbbra is építhetünk majd erőműveket, utakat, lakóházakat, tűzoltóállomásokat, kórházakat és minden, az élethez szükséges létesítményt. Ti mennyire vagytok oda a hasonló játékokért? Várjátok az új rész megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)