Hirdetés

2013-ra csúszik az XCOM FPS

|

A keményvonalas rajongók viszont még idén ősszel megkapják az igazi remake-et.

Hirdetés

Amikor hírét vettük, hogy a Bioshock 2-vel már bizonyított 2K Marin gárdáját átirányították a Bioshock Infinite projektre, hogy segítsen az Irrational Gamesnek időben befejezni a játékot, gyanítottuk, hogy semmi sem lesz a márciusra tervezett premierből. Olyannyira nem, hogy még legalább egy évet kell várnunk rá.



Az XCOM franchise feltámasztása tetszhalott állapotából tehát nem az ötvenes évekbe helyezett csapat alapú, stratégiai és RPG elemeket is felvonultató FPS-sel kezdődik, hanem oly módon, amire még a legvérmesebb rajongók sem húzhatják a szájukat. A Sid Meier vezette Firaxisnál nehéz lett volna alkalmasabb stúdiót találni arra, hogy a régi jó bázisépítős, fejlesztős, UFO-t lelövős, majd a Sectoidok ellen kommandósokat bevetős játékmenetet modern köntösbe öltöztetve újra elhozza nekünk.
Drukkoljunk, hogy sikeres legyen a klasszikusok által kitaposott ösvényen haladó XCOM: Enemy Unknown, mert akkor jelentősen megnő az esély arra, hogy a szintén egy nagynevű klasszikus felújításán ügyködő EA igazi remake-et is készítsen a Syndicate-ből, ne csak FPS-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)