Hirdetés

Tarolnak a Blizzard játékai a Twitchen

|

A Twitch összegyűjtötte, melyik új játékokat néztük a legtöbbet idén, az első két helyet pedig élből el is foglalta a kaliforniai stúdió egy-egy alkotása.

Hirdetés

Amellett, hogy az esport-rajongók egyik legkedveltebb oldala a Twitch, rengeteg, szórakozásból, amatőrök által feltöltött közvetítést nézünk az utóbbi években, ami minden bizonnyal idén sem lesz máshogy. A streamelős oldal üzemeltetői azt is elárulták, eddig melyik játékokra tapadtunk rá a legjobban 2016-ban.

A top 10-be egy egyszemélyes indie játék, az általában elég nyugis Stardew Valley és az esport-szinten népszerűnek bizonyuló mobilos őrület, a Clash Royale is bekerült, ahogy Az éhezők viadalára hajazó alaphelyzetre épülő The Culling és H1Z1: King of the Kill is hosszú órákra lefoglalt sokakat. A lista csúcsát viszont a Blizzard uralja, a legtöbbet nézett Overwatch után ugyanis közvetlenül ott találjuk a World of Warcraft: Legiont. A TwitchCon egyébként nem csak ilyen érdekességeket, hanem egy üzleti szempontból érdekes bejelentést is hozott, az Amazon ugyanis a videós szolgáltatást is bevonja a Prime szolgáltatásba néhány izgalmas extrával.

Ti idén melyik játékról néztetek legszívesebben közvetítéseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)