Hirdetés

Splatoon 2, Fortnite - 2017. júliusi játékmegjelenések

|

Elég harmatos a júliusi játékfelhozatal, de a nyár közepére nem is vártunk mást. Jön viszont a Splatoon 2, a Fortnite félkész verziója, és rákészülhetünk az augusztusra, ami már most elég durvának tűnik.

Hirdetés

Július legtöbbünknek pótlóhónap lesz, és van is mit pótolni. Az év első fele rengeteg izgalmas játékot hozott, a folytatás meg még jobb lesz, úgyhogy kapóra jön ez a kis szünet. A Switch-tulajok a Splatoon 2-t mindenképp szerezzék be, a 3DS-esek pedig a hónap vége felé kapnak egy adag új játékot, de a Nintendo konzollal nem rendelkezőknek is érdemes végignézni a listát, pár érdekes indie címet érdemes feljegyezni.

Hirdetés

2017. júliusi játékmegjelenések

Where Water Tastes Like Wine - július 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Where Water Tastes Like Wine egy érdekes látványvilágú kalandjáték, melynek során az Egyesült Államokban kalandozhatunk, megismerhetünk jó pár személyes történetet, s természetesen súlyos döntéseket kell hoznunk.

Kirby's Blowout Blast - július 6. - 3DS

Készül már a következő nagyobb Kirby játék Switchre, viszont nem kell azt megvárnunk, hogy újra találkozzunk a rózsaszín gömbbel. A Blowout Blastban a feladat, hogy beszívjunk és kiköpjünk dolgokat ellenfelekre egy 3D-s térben.

Black The Fall - július 11. - PC

A Sand Sailor Studiót a Square Enix karolta fel, a kiadó segítségével készül el az Inside-ra és a Limbóra hajazó platformer, a Black The Fall. Egy gépészt alakítunk, aki egy robot segítségével próbál megszökni a kommunizmusból. 

Final Fantasy XII: The Zodiac Age - július 11. - PlayStation 4

Pörög a Final Fantasy sorozat, hamarosan megérkezik a Final Fantasy XII remastere is. A The Zodiac Age a Japánban megjelent Final Fantasy 12 International Zodiac Job Systemet veszi alapul, de változtattak a nehézségen, eszközöltek pár kényelmi módosítást, és persze szebbé tették.

Serial Cleaner - július 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az iFun4all játékának alapötlete (a csapat nevével ellentétben) önmagában is zseniális. Egy takarítót alakítunk, akinek feladata, hogy gyilkosságok helyszínein tegyen rendet: eltüntesse a vért, a hullákat, a fegyvereket, és mindent, amivel bizonyítható lenne a bűncselekmény. A dolgát nehezíti azonban az, hogy rendőrök figyelik, ezért lopakodva kell megoldania a feladatokat.

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles - július 18. - PC, PlayStation 4

A Yonder egy aranyos és gyönyörű kalandjáték lesz, melyben egy szigetet kell felfedeznünk és megmentenünk az ifjú Yonder szerepében. 

Orcs Must Die: Unchained - július 18. - PlayStation 4

Az Orcs Must Die! free-to-play verziója PC-n a játékosok körében nem aratott osztatlan sikert, de PS4-en új esélyt kap. Egy 3D-s tower defense játékról van szó, amiben orkok seregeitől kell megvédenünk várunkat.

Moon Hunters - július 19. - Xbox One

A napokban PC-n olyan népszerű volt, hogy a fejlesztők közleményben szóltak a szerverek leállásáról. Aki inkább One-on játszaná, annak a hónap közepéig kell várnia. A Moon Huntersben három pajtásunkkal játszhatunk egy történetet újra és újra, de minden nekifutás más élmény lesz.

Lone Echo és Echo Arena - július 20. - PC

A The Order: 1886-ot készítő Ready at Dawn mostanában VR-ral foglalkozik, következő játékuk Oculus Rifthez készül, és egy az űrben játszódó akció-kalandjáték, a Lone Echo lesz. Az ehhez kapcsolódó, önállló multiplayer cím az Echo Arena, amit minden Oculus-tulaj ingyen tölthet le. 

Splatoon 2 - július 21. - Switch

A Nintendo nemrég sikeresen beindított egy új IP-t, de a Splatoon nagyobb figyelmet érdemel, mint amennyit Wii U-n kaphatott. A Switchre érkező második résszel megkaphatja. A játékban lesz egy kibővített többjátékos mód és egy egyjátékos kampány is, mindkettő izgalmasnak ígérkezik, egyedisége miatt peidg azoknak is érdemes figyelnie rá, akik már unják a katonai témájú shootereket. 

Fallen Legion - július 25. - PlayStation 4, PlayStation Vita

A friss japánjáték-adag a hó végefelé érkezik, először a Fallen Legionnel. Az akció-RPG-ben Cecille hercegnőt irányítva kell mindenféle szörnyeket és gonoszokat legyőzni. 

Fate/Extella: The Umbral Star - július 25. - Switch

Januárban már Európában is megjelent PS4-re és PS Vitára, de a Switchesek is megkapják a Marvelous akciójátékát. Nagyon sok ellenfelet kell benne nagyon látványosan elintézni. 

Pyre - július 25. - PC, PlayStation 4

Talán ismerős nektek a Supergiant Games neve - tőlük kaptuk a Bastiont és a Transistort is. Következő játékuk hasonlóan szép; ezúttal egy csapat számkivetettet terelgethetünk mindenféle kihívásokban, vagy megküzdhetünk egymással a Versus módban. 

Fortnite - július 25.- PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One (Early Access)

Legalább hat éve készül már a Fortnite, de most végre közel a megjelenés. Általában nem írunk Early Access játékokról az ajánlóban, de ez már csak ezért is kivétel. Egyébként az Epic készíti, a játékmenet pedig abból áll, hogy bázist építünk, harcolunk és gyűjtögetünk. Most még fizetni kell érte, de ha jövőre tényleg elkészül, akkor már ingyenes lesz.

New Nintendo 2DS XL - július 28.

Július végén jön a 3DS új változata, amiben a 3D-n kívül minden megvan. Kipróbáltuk, fantasztikus, a nincs még Nintendo kézikonzolotok, ezt már tényleg ajánlott beszerezni. 

Hey! Pikmin - július 28. - 3DS

Hogy legyen mit a 2DS XL mellé megvenni, több játékkal is készül a Nintendo annak megjelenése napjára. Az egyik a Hey! Pikmin, a sorozat spin-offja, egy platformer.

Dr. Kawashima's Devilish Brain Training - július 28. - 3DS

Dr. Kawashima agytornája visszatér, és kínál néhány olyan kihívást, amik az edzetteken is kifognak. 

Miitopia - július 28. - 3DS

A Miitopiában egy gonosz fickó ellopja a Miik arcát, mi(i) pedig elindulhatunk, hogy megállítsuk. Közben fontos, hogy közeli kapcsolatba kerüljenek karaktereink, barátságot alakítsanak ki, mert így hatékonyabbak lehetnek a harcban. 

2017. augusztusi játékmegjelenések

The Long Dark - augusztus 1. - PC, Xbox One

Tacoma - augusztus 2. - PC, Xbox One

Hellblade: Senua's Sacrifice - augusztus 8. - PC, PlayStation 4

Ark: Survival Evolved - augusztus 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

LawBreakers - augusztus 8. - PC, PlayStation 4

Mega Man Legacy Collection 2 - augusztus 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Sudden Strike 4 - augusztus 11. - PC, Mac, PlayStation 4

StarCraft Remastered - augusztus 14. - PC

Beacon - augusztus 15. - PC, Mac

Matterfall - augusztus 15. - PlayStation 4

Sonic Mania - augusztus 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Agents of Mayhem - augusztus 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Uncharted: The Lost Legacy - augusztus 22. - PlayStation 4

F1 2017 - augusztus 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Madden NFL 18 - augusztus 25. - PlayStation 4, Xbox One

One Piece: Unlimited World Red - augusztus 25. - PC, PlayStation 4

Dead Alliance - augusztus 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Everybody's Golf - augusztus 29. - PlayStation 4

Yakuza Kiwami - augusztus 29. - PlayStation 4

Mario + Rabbids Kingdom Battle - augusztus 29. - Switch

XCOM 2: War of the Chosen - augusztus 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Warriors All-Stars - augusztus 29. - PC, PlayStation 4

Absolver - augusztus 29. - PC, PlayStation 4

Hello Neighbor - augusztus 29. - PC, Xbox One

Life is Strange: Before the Storm - augusztus 31. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Last Day of June - augusztus 31. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)