Hirdetés

Tekken 7, DiRT 4 - 2017. júniusi játékmegjelenések

|

Innentől augusztusig lassulunk, de június még szép egyenletesen hoz mindenféle játékokat. A hó elején a Tekken 7, a DiRT 4, a TESO: Morrowind és a Wipeout gyűjtemény, a vége felé pedig az ARMS, a Get Even és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy pályázik majd spórolt pénzünkre.

Hirdetés

Mióta létezik az E3, június mindig inkább a játékbejelentésekről szólt, nem pedig a megjelenésekről, de pár éve akadnak olyan nagyobb játékok, amik kicsúsznak a naptári tavaszból, és a naptári nyár első két hetében jönnek. Utána már leginkább a maradékot kapjuk, amiket féltek harcba küldeni a nagyokkal, vagy amik pont arra jók, hogy ha valaki épp új játékot keres, véletlenül beléjük akadjon. Persze ott a Nintendo is, melynek mindegy, mikor adja ki játékait, a rajongók úgyis veszik őket - havi egy AAA játéknál nem kell sokat dilemmázni azon, belefér-e a költségvetésbe vagy sem. Nézzük is a könnyed júniusi kínálatot.

2017. júniusi játékmegjelenések

The Culling - június 2. - Xbox One

A Battle Royale játékok műfaját (merthogy ez már műfaj) jelenleg a PlayerUnknown's Battlegrounds uralja, de érdemes figyelmet szentelni a The Cullingnak is. Ebben 20 játékos 25 percet kap, hogy legyilkoljon mindenki mást. A játék a Game Preview program keretében, félkészen jelenik meg Xbox One-ra.

Tekken 7 - június 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Verekedős játékokból idén sincs hiány, a héten a Tekken sorozat új részére csaphatunk le. Az árkádgépekre már jó ideje megjelent játék konzolokra költözik, és aminek talán még jobban örülünk: a sorozat PC-n is bemutatkozik. A szokásos Tekken-hangulatot kapjuk, aki valaha is szerette a szériát, ebben a részben sem fog csalódni. 

Marvel's Guardians of the Galaxy - Episode 2: Under Pressure - június 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android

Menetrendszerűen folytatódik a Telltale épp aktuális sorozata, a Guardians of the Galaxy. Mivel nem akarunk spoilerezni, elég, ha ennyit tudtok.

Neighborhorde - június 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Szép, színes, kooperatív játék érkezik a jövő héten, amiben 1-4 játékos próbálhat meg állatok szerepében életben maradni egyebek mellett zombik támadásait kivédve.

The Elder Scrolls Online: Morrowind - június 6. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

15 éves idén a The Elder Scrolls: Morrowind, amit a Bethesda egyebek mellett úgy ünnepel, hogy beépíti a területet a The Elder Scrolls Online-ba. Wardenfell szigete több mint 30 órányi szórakozást nyújt, de bekerül egy új kaszt is, valamint egy PvP mód. Dobozosan az alapjátékkal egy csomagban vásárolható meg, digitálisan külön is kapható.

Wipeout: Omega Collection - június 7. - PlayStation 4

A Sony nagyon belendült a remasterekkel, és nem is ez lesz az utolsó júniusban. A Wipeout gyűjteményben rettentő fondorlatosan Wipeout játékok felújított változatait találhatjuk, pontosaban a WipEout HD, a WipEout HD Fury és a WipEout 2084 került bele. PS4 Pro-n 4K HDR támogatással játszható.

DiRT 4 - június 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Talán nem tudatosult még mindenkiben, de a DiRT 4 megjelenés már nagyon közel van. A komolyabb DiRT Rally után a Codemasters ismét kicsit lazábbra vette, inkább az alkalmi játékosokat célozza most. A hagyományos rali mellett a ralikrossz is nagy hangsúlyt kap, és fontos továbbá, hogy saját pályákat készíthetünk.

Cars 3: Driven to Win - június 13. - PlayStation 3, PlayStation 4, Switch, Xbox 360, Xbox One, Wii U [Előrendelés]

PC kivételével minden jelenleg aktív és már halott platformra megjelenik az új Verdák játék, amit nem a Disney, hanem a Warner Bros. ad ki. A filmbeli kocsikkal száguldozhatunk hagyományos és rendhagyó játékmódokban. Mókásnak tűnik, nem feltétlenül csak gyerekeknek ajánlott.

MotoGP 17 - június 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Valentino Rossi: The Game után visszatér a MotoGP sorozat a hagyományos számozáshoz. Nem tudni még, mennyit őriz meg a kiemelkedően sikerült tavalyi részből, csak azt, hogy lesz egy menedzsermód benne, melynek során a csapatfőnök szerepében kell döntéseket hoznunk.

ARMS - június 16. - Switch [Előrendelés ajándék kulcstartóval]

A Nintendo konzoljának következő nagy játéka, az ARMS a többi exkluzívhoz hasonlóan elég rendhagyó, de épp egyediségével nyerhet rajongókat. Rugókezű bunyósokkal verekedhetünk egyszerre legfeljebb négyen, akár hagyományos irányítást használva, akár a Joy-Conokat markolva. Testreszabhatjuk a karokat külön-külön, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő kombót.

Nex Machina - június 20. - PC, PlayStation 4

A Resogun mellett twin-stick shootereiről ismert Housemarque az Alienation után új játékkal jelentkezik, ami egész véletlenül pont egy twin-stick shooter lesz. A Nex Machinában nem földönkívülieket, hanem robotokat kell ölnünk, de a játékmenet nem sokban különbözik a megszokottól. Biztosra megy a csapat, csak kérdés, hogy pusztán az új külső elég lesz-e.

Ever Oasis - június 23. - 3DS

Koichi Ishii, a Mana sorozat atyja egy új, fiatalok és már nem nagyon fiatalok számára is izgalmas akció-kaland szerepjátékot készít. Az Ever Oasisben az a jó, hogy szép, valós időben zajlik a harc, és a küzdelmeket puzzle részek, valamint városépítős szegmensek törik meg.

Micro Machines World Series - június 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Micro Machines újraélesztésébe nem kis munkát tett a Codemasters, remélhetőleg kifizetődik. Kisautókkal versenyezhetünk, lőhetjük egymást, miközben próbálunk nem vízbe csúszni vagy egy műanyag viziló szájában landolni. A hangulat ötös, valószínűleg a játékmenet is tetszeni fog az ilyesmire fogékonyaknak.

Get Even - június 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A manchesteri események miatt elhalasztották, így június 23-án jön végül az eredetileg május végére ígért Get Even. A főhősnek egy lányt kell megmentenie, akinek testére bombát szereltek - szerették volna a fejlesztők elkerülni, hogy bárki párhuzamot vonjon egy a való életben történt, bombával kapcsolatos eseménnyel. A játékról bővebben a múlthavi ajánlóban írtunk.

Secret World Legends - június 26. - PC

Új életet lehetl a FUNCOM a Secret Worldbe, és free-to-play játékként adja ki az egyébként korábban nem ingyenes MMORPG kicsit átalakított változatát. A Legendsben megtaláljuk a nyolc epizódot, ami az alapváltozatban is volt, de jobb látvány, fejlődési rendszer mellett játszhatjuk őket végig. Egy próbát mindenképp megér, ha már ingyenes.

Elite Dangerous - június 27. - PlayStation 4

Gyorsan elfelejtettük a No Man's Sky-t, de szerencsére jön egy igazi, kiemelkedő űrszimulátor is PS4-re. Az Elite Dangerous PC-n és Xbox One-on már sikert aratott, most a Sony konzoljának közönségén lesz a sor. 

Valkyria Revolution - június 27. - PlayStation 4, Xbox One, PlayStation Vita

Bár a Valkyria sorozathoz tartozik, inkább spin-offként érdemes rá tekinteni, nem pedig a Valkyria Chronicles folytatásaként. Ez egy JRPG, aminek játékmenete abból áll, hogy felkészülünk bázisunkon, harcba indulunk, ahol elvégezzük a ránk szabott feladatokat, majd hazatérünk.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - június 30. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Sokunk fiatalkorának volt meghatározó szereplője Crash, és sokak életében jelentett fordulópontot, mikor megtudták, hogy ő nem róka, hanem sávosbandikut. Megváltoztatja egy ilyen felfedezés az ember életét rendesen. Az N. Sane Trilogyban a sorozat három része található meg (ez ki van hangsúlyozva a borítón, ha valaki a Trilogy alapján nem vágná), gokartozni nem lehet, de kalandozni minden további nélkül.

2017. júliusi játékmegjelenések

Where the Water Tastes Like Wine - július 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Final Fantasy XII: The Zodiac Age - július 11. - PlayStation 4

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles - július 18. - PC, PlayStation 4

Splatoon 2 - július 21. - Switch [Előrendelés]

Fate/Extella: The Umbral Star - július 25. - Switch

Pyre - július 25. - PC, PlayStation 4

Hey! Pikmin - július 28. - 3DS

Dr. Kawashima's Devilish Brain Training - július 28. - 3DS

Miitopia - július 28. - 3DS

Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Switch Nintendo Wii U PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)