Hirdetés

Destiny 2, Project Cars 2 - 2017. szeptemberi játékmegjelenések

|

Körülbelül harminc játék igyekszik majd megnehezíteni az iskolakezdést és a nyári szabadságok utáni visszarázódást. Destiny 2, FIFA 18, Dishonored: Death of the Outsider, Marvel vs. Capcom Infinite, Project Cars 2 és sok más a kínálatban.

Hirdetés

Nálunk, a szerkin belül az a legfontosabb kérdés, hogy mennyit áldozunk fel az alvásból a Destiny 2-zés oltárán. Utoljára a World of Warcrafttal játszottunk annyit együtt, mint az első Destinyvel, úgyhogy izgatottak vagyunk az új kalandok miatt. Persze miközben mi a lootot hajtjuk, a játékvilág robog tovább, és jönnek még olyan címek, mint az itthon minden évben listavezető FIFA idei kiadása, a Dishonored spin-off, a Project Cars 2, a Total War: Warhammer 2, a régóta várt Cuphead és a Marvel vs. Capcom: Infinite, mely a verekedős játékok iránt vágyókat szolgálja ki. Írjátok meg, mivel játszanátok a legszívesebben az alábbiak közül, vagy mit vártok az októberi megjelenések közül.

Hirdetés

2017. szeptemberi játékmegjelenések

Knack 2 - szeptember 5. - PlayStation 4

A PS4 megjelenésekor érkezett az első Knack, ami sajnos nem sikerült túl jól, de a Sony hajlandó a franchise-nak még egy esélyt adni. A színes és mókás platformer második részében már kooperatívan is játszhatunk. 

Destiny 2 - szeptember 6. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A PC-seknek még október végéig várniuk kell, de a konzolosok már a jövő héten belevethetik magukat a Destiny 2 kalandjaiba. A Cabalok megtámadták a Földet, és hős Guardianekként vissza kell vágnunk. Izgalmasabb sztori, jobb karakterek, változatosabb játékmenet vár minket - állítólag. Meglátjuk, jobb lesz-e elődjénél, de az se baj, ha annak szintjét tudja hozni.

Monster Hunter Stories - szeptember 8. - 3DS

Japán után nyugatra is megérkezik a Monster Hunter Stories, ami a sorozat egy spin-offja lesz, és nem vadászt, hanem lovast irányítunk benne. Tojásokat keltethetünk, barátkozhatunk a szörnyekkel, sokkal lazább, mint a széria fő játékai.

LEGO Worlds - szeptember 8. - Switch

A LEGO saját Minecraftja nem tarolta le a piacot, de a switches változattal talán sikerül pár új érdeklődőt szerezni. 

Nascar Heat 2 - szeptember 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nem a Nascar a motorsportok legizgalmasabbika, viszont Amerikában megőrülnek érte, úgyhogy van még értelme játékot készíteni belőle. Az első Heat nem sikerült jól, a második kapcsán kaptunk pár ígéretet, de kérdéses, hogy a Monster Games mit hoz össze.

Pro Evolution Soccer 2018 - szeptember 12. - PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 [Előrendelés]

Nem adja fel a harcot a PES a FIFA-val szemben, mert bár az egész világot nézve a FIFA dominál, Ázsiában és Dél-Amerikában a PES-t szeretik jobban. (Állítólag.) Javult a játékmenet, bekerült egy kooperatív online mód, dolgoztak a látványon is; aki a PES-t szerette eddig is, az elégedett lesz, aki meg a FIFA-t, az nem az idei rész miatt fog váltani.

Tooth and Tail - szeptember 12. - PC, PlayStation 4

Egy különleges RTS érkezik hamarosan, amiben állatok a főszereplők (hiányzol, S.W.I.N.E.). Vaddisznók, borzok, baglyok veszik fel a harcot egymással, van benne egy kis bázisépítés és egy kis taktikázás is.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana - szeptember 12. - PlayStation 4

Havi JRPG adagunkat a NIS America szolgáltatja. A Ys sorozat nyolcadik részében misztikus lényekkel harcolhatunk misztikus helyeken.

Rayman Legends: Definitive Edition - szeptember 12. - Switch [Előrendelés]

Amíg a Ubisoft nem látja úgy, hogy eljött az ideje folytatni a Rayman sorozatot (pedig eljött ám!), addig a Rayman Legends switches változatával is eltölthetjük az időt.

Happy Dungeons - szeptember 12. - PlayStation 4

A Happy Dungeons egy ingyenesen játszható dungeon crawler, melyben három pajtásunkkal együtt kalandozhatunk online vagy osztott képernyővel. Xbox One-ra már elérhető, most PS4-re is megjelenik. 

Divinity: Original Sin 2 - szeptember 14. - PC

Hangulatos izometrikus nézetű szerepjáték volt a Divinity: Original Sin, a folytatás pedig még izgalmasabb lesz. Az első játék után több évtizeddel járunk, a világban háború dúl, és csak mi menthetjük meg. Konzolokra később jelenik meg, de jön.

Baja: Edge of Control HD - szeptember 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Majdnem tíz éve már, hogy megjelent az eredeti Baja: Edge of Control, és nem kapott túl jó értékeléseket sem a kritikusoktól, sem a játékosoktól. A THQ Nordichoz kerültek a jogok, és a csapat mint sok minden mással, ezzel is kezdeni akart valamit, úgyhogy jön a felújított változat, ami az ígéretek szerint csak látványában javul. A játékmenetről nem ejtettek szót, ami kicsit aggasztó, de aki nagyon ki van éhezve egy off-road versenyjátékra, az talán örömét leli benne.

Dishonored: Death of the Outsider - szeptember 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Dishonored sorozat spin-offjában nem Corvót irányítjuk, hanem Billie Lurköt, aki mentorával, Dauddal együtt azt tűzi ki célul, hogy megölje az Outsidert. A játékmenet a sorozat más játékaihoz lesz hasonló, és a Bethesda nem titkolt célja, hogy ezzel vonzzon be új érdeklődőket, miközben a meglévő rajongókat is boldoggá szeretné tenni. 

Metroid: Samus Returns - szeptember 15. - 3DS

A MercurySteam és a Nintendo közös erővel fejleszti az 1991-es Metroid II: Return of Samus újragondolt változatát, ami egy izgalmas platformer lesz, nem pedig holmi fura FPS mellékszál.

Burly Men at Sea - szeptember 19. - PlayStation 4, PlayStation Vita

"Egy szerteágazó népmese három nagy, szakállas halászról a 20. század elejének Skandináviájából" - így foglalja össze a játékot a fejlesztőcsapat, és ennyit elég is tudnotok róla. PC-n jó értékeléseket kapott, most a PS4-es és vitás változat érkezik. 

Marvel vs. Capcom Infinite - szeptember 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Egy könnyen hozzáférhető, mindenkinek szóló játékkal kívánja feltámasztani a Capcom a Marvel vs. Capcom franchise-t. Az Infinite-ben nagyobb hangsúlyt kap a történet, hőseinknek Ultron Sigma ellen kell felvenniük a harcot, hogy megmentsék világaikat. Ehhez sokat kell majd verekedni, vagy csak úgy simán össze is verhetik egymást élvezetből, hiszen erről szólnak a verekedős játékok.

NBA 2K18 - szeptember 19. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Szeptemberben nem csak a foci, a kosarazás kedvelői is kapnak valamit. Az NBA 2K18-ban visszatérnek régebbi módok, fejlesztik a meglévőket, de eget rengető újításra nem kell számítani. Külön öröm viszont, hogy a Switch-tulajok is játszhatnak vele.

Echo - szeptember 19. - PC, PlayStation 4

Az Echo egy nagyon érdekes koncepcióra épül. A lopakodós akciójátékban saját magunk ellen harcolunk a jövőben: kivetüléseink tanulnak mozdulatainkból, és ezeket használják fel ellenünk. Mindennek következménye van, akármit teszünk, az hatással lesz az ellenfelek viselkedésére. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, így erre is.

Project Cars 2 - szeptember 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Nem sokkal az első rész megjelenése után bejelentették a másodikat is, viszont a megjelenésre idáig kellett várnunk. A PC2-ben 182 autót vezethetünk 46 helyszínen, aszfalton és sárban, esőben és napsütésben, vagy akár hóban is. A Slightly Mad a realizmusra gyúrt rá keményen, de a PC-sek például a 12K támogatásának is örülhetnek. Lesz Porsche egyébként, mint minden autós játékban mostantól. 

The LEGO Ninjago Movie Video Game - szeptember 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch [Előrendelés]

A TT Games továbbra is őrülten pörög: mielőtt újra átvehetnénk az irányítást a Marvel szuperhősei felett, még a LEGO Ninjago film játékváltozatában mókázhatunk. A Ninjago főszereplőit irányítva küzdhetünk a film helyszínein.

Pokkén Tournament DX - szeptember 22. - Switch [Előrendelés]

Amellett, hogy új játékok jönnek, a Nintendo áthoz párat a Wii U-ról is Switchre. Az egyik a felturbózott Pokkén Tournament lesz, melyben kigyúrt pokémonokkal verhetjük egymást bucira.

Raiders of the Broken Planet - szeptember 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nemcsak a Metroidon, ezen is a MercurySteam dolgozik. A játék egy 4v1 multiplayer shooter, amiben mindenféle karakterekkel lövöldözhetünk mindenféle gépszörnyekre. A többjátékos móddal ingyen játszhatunk, a kampányért (illetve kampányokért, a jövőben több is lesz) fizetni kell, de nem sokat.

Danganronpa V3: Killing Harmony - szeptember 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation Vita

JRPG-t szinte minden hónapban kapunk, viszont visual novelek ritkábban jönnek, de aki szereti a műfajt, az most a DanganRonpa V3-mal szórakoztathatja magát. Nyomoznunk kell egy iskolában, ahova 16 karaktert zártak össze; néhányan áldozatok, mások gyilkosok lesznek. 

Hob - szeptember 26. - PC, PlayStation 4

A Torchlight játékok mögött álló stúdió újdonsága egy akció-kalandjáték, amiben egy veszélyeztetett bolygón mászkálhatunk, megakadályozva a teljes és végzetes káoszt.

Megaton Rainfall - szeptember 26. - PlayStation VR

Lelassult a VR játékok megjelenésének üteme, bár a Sony azt ígéri, lesz még ez-az. Szeptemberben például a szuperhősös Megaton Rainfall, amiben egy földönkívüli támadást visszaverve menthetjük meg a világot, miközben legyalulunk pár felhőkarcolót. PC-re egy hónappal később érkezik. 

Total War: Warhammer 2 - szeptember 28. - PC [Előrendelés]

A The Creative Assembly trilógiát ígér, és jó úton jár, hogy beváltsa ígéretét. A második Total War: Warhammer játékban új fajok érkeznek, és akinek megvan az első rész, annak fajaival is játszhat a multiban. A kampányban ezúttal nagyobb fókuszt kap a történetmesélés. 

Cuphead - szeptember 29. - PC, Xbox One

Már nem is akarjuk tudni, hány éve várjuk a Cupheadet, ami itt-ott egy kicsit változott bejelentéskori önmagához képest, viszont csak jobb lett ezáltal. A platformer egyedi megvalósítása miatt abszolút nyerő, de a videók alapján a játékmenet is jónak tűnik.

FIFA 18 - szeptember 29. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Cristiano Ronaldo segítségével javított az animációkon a FIFA 18 fejlesztőcsapata, úgyhogy ennyit már biztosan felírhatunk az újdonságok listájára. Emellett visszatér Alex Hunter is a The Journey mód folytatásában, ami több lehetőséget kínál. Ez lesz a sorozat első, Switchre is megjelenő része, és mi már próbáltuk azt a verziót, úgyhogy elmondhatjuk, hogy a látványtól eltekintve nagyon-nagyon hasonló élményt kínál, mint a többi konzolra szánt változatok. És lényegesen jobb, mint a mobilos kiadás.

Gundam Versus - szeptember 29. - PlayStation 4

Szeptembert egy japán játék zárja, méghozzá a Gundam Versus, amiben óriási robotok esnek egymásnak 2v2 vagy 3v3 csatákban.

2017. októberi játékmegjelenések

Forza Motorsport 7 - október 3. - PC, Xbox One [Előrendelés]

Battle Chasers: Nightwar - október 3. - PC, Xbox One

Middle-earth: Shadow of War - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

The Evil Within 2 - október 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

South Park: The Fractued but Whole - október 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrednelés]

ELEX - október 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One

WWE 2K18 - október 17. - PlayStation 4 - Xbox One [Előrendelés]

Gran Turismo Sport - október 18. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Just Dance 2018 - október 24. - PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Switch, Wii [Előrendelés]

Destiny 2 - október 24. - PC [Előrendelés]

Hidden Agenda - október 25. - PlayStation 4

Knowledge is Power - október 25. - PlayStation 4

Assassin's Creed: Origins - október 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Super Mario Odyssey - október 27. - Switch [Előrendelés]

Wolfenstein II: The New Colossus - október 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Switch PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)