Hirdetés

Mass Effect: Andromeda, Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - 2017. márciusi játékmegjelenések

|

Az már biztos, hogy legalább egy játékra érdemes lesz költeni ebben a hónapban, de a Horizon Zero Dawn után több más, ígéretes cím is jön. Érkezik a Wildlands, a Mass Effect Andromeda és a Dark Souls III új kiegészítője is.

Hirdetés

A hétvégén bárki megnézhette, neki való-e a Ghost Recon Wildlands, és arra költse-e márciusi (netán éves) videojátékos keretét, vagy nyugodtan tartalékolhat a hóvégi Mass Effect: Andromedára. Persze most jön a Nintendo Switch is, amitől valószínűleg szintén megremeg néhány játékos keze (esetleg térde), és ott a Nier: Automata, ami a hónap nyugati játékosokat is vonzó japán játéka (mint januárban a Resi VII és Gravity Rush 2, februárban meg a Nioh). Mivel a Horizon Zero Dawn tesztek már megjelentek, azt legalább biztosra tudjuk, hogy aki a Guerrilla új játékát megveszi, az nem fog csalódni. A többit meg meglátjuk. Április sem lesz rossz, böngésszétek végig a listát!

2017. márciusi játékmegjelenések

Horizon Zero Dawn - március 1. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése a Horizon Zero Dawn. A játék a videókon is szép volt, meg értettük mi, hogy nagy robot dinókon lehet mászni, de valahogy nem akart összeállni, hogyan lesz ebből valami hosszútávon izgalmas. Szerencsére minden kétely elszállt, ahogy megláttuk a külföldi értékeléseket, és miután pár nappal később mi is kipróbáltuk, gyorsan megértettük, miről áradoznak a kollégák. Hamarosan jön a mi tesztünk is, addig azonban egy livestreammel tudunk szolgálni.

Nintendo Switch - március 3. [Előrendelés]

A héten megjelenik a Nintendo új konzolja, amit egyelőre kíváncsian várunk. Kipróbáltuk, végül is tetszett, de van jó pár hátráltató tényező, ami okot ad az aggodalomra. Ugyanakkor egy Zeldára nehéz nemet mondani, és megértjük azt, aki nem is tud. A márciusban megjelenő Switch játékok listáját a linken találjátok. 

LEGO Worlds - március 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kis csúszással, de most már tényleg jön a LEGO Worlds, ami olyan, mint a Minecraft, csak LEGO-val. Kockákból építhetünk, gyűjtögethetünk, használhatunk járműveket, harcolhatunk, satöbbi. A Switch változatra várni kell még, a többi a jövő héten jön.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - március 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Sem a zárt béta, sem a nyílt hétvége nem győzött meg mindenkit arról, hogy a Ubisoft tényleg mindent beleadott a Wildlands négyéves fejlesztése során. Van pár lusta, kidolgozatlan vagy átgondolatlannak tűnő megoldás (például az, hogy akárhol lövünk egy autóba, az mindenképp robbanni fog) az MI sem nyújtja a maximumot, de kooperatívan egészen más az élmény. Hátha ez, meg egy adag javítás megmenti. 

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - március 7. - PC, Xbox One

PS4-re még decemberben megjelent, de most PC-re és Xbox One-ra is kapható lesz az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 felújított változata, ami 1080p-ben, 60 fps-sel fut, és minden DLC-t tartalmaz.

Nier: Automata - március 10. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Ömlenek a japán játékok, mintha cunami hozná őket, de látva, milyen lett a Nioh és a Gravity Rush 2, ezt annyira nem bánjuk. A PlatinumGames következő játéka a 2010-es Nier folytatása, egy akció-RPG, amiben mindenféle csúnyaságokat csapkodhatunk szüntelen. Demója is van, próbáljátok ki.

Mario Sports Superstars - március 10. - Nintendo 3DS [Előrendelés]

Marión ugyan nem látszik a fittség, de elég sokat sportol, és nem csak akkor, amikor épp olimpia van. A Mario Sports Superstarsban focizni, baseballozni, teniszezni, golfozni és lovagolni lehet.

Styx: Shards of Darkness - március 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Épp a Sniper Elite 4 tesztben elmélkedtem azon, mennyi lopakodós játék jött az elmúlt egy évben, és lám, itt a következő. A hónap közepén visszatér az ocsmány, ámde ügyesen settenkedő Styx, aki a sötét elfek akta körangar városában járva próbálja meg kideríteni, miért szövetkeztek az ott élők a törpökkel. Multizni is lehet, a második játékos Styx egy klónját fogja irányítani.

Danganronpa 1.2 Reload - március 17. - PlayStation 4

Egy elvontabb japán játékot is kapunk, pontosabban kettőt: a Danganronpa sorozat első két részét, melyeket hamarosan PS4-en élvezhetünk. Van benne egy gyilkolászós medve.

Troll and I - március 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A második világháború után, Skandinávia területén egy fiú egy óriási trollal köt barátságot, hogy aztán közösen oldjanak meg rejtvényeket. Mármint nem keresztrejtvényeket, hanem olyanokat, amik a továbbhaladásukhoz szükségesek.

Rock Band VR - március 23. - Oculus Rift

A Harmonix valahogyan megél a Rock Bandből annyira, hogy legyen ideje VR játékokat készíteni. Az elég silány Harmonix Music VR után most a Rock Band VR a soros, ami egyelőre csak PC-re lesz elérhető, és ez például azért érdekes, mert a sorozat negyedik része meg csak konzolokra van. Az Oculus Rifttel kompatibilis játékban úgy érezhetjük, mintha a színpadon állnánk, a gitáron magán látjuk, mit kell nyomnunk, szóval mókásnak tűnik, és reméljük, PSVR-hoz is megjelenik idővel. 

Dreamfall Chapters - március 23. - PlayStation 4, Xbox One

Még 2014-ben tért vissza egy új résszel a Dreamfall sorozat, azonban eltartott egy darabig, míg sikerült az összes epizódot elkészíteni. Tavaly nyárig mind az öt "könyv" megjelent, és a csapat koncentrálhatott a konzolos változatokra, melyek végül március vége felé futhatnak be, a PC-s The Final Cut kiadással együtt.

Mass Effect: Andromeda - március 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Az univerzum a régi, de sok minden új lesz a Mass Effect sorozat következő részében. Shepard nincs, helyette a Ryder testvérek egyikét irányíthatjuk (akit nem választunk, az is velünk tart), elutazunk egészen az Andromeda galaxisig, ahol új kalandok várnak. Az eddig kiadott trailerek meggyőzőek, a változtatások jól hangzanak, úgyhogy minden okunk megvan azt hinni, hogy a visszatérés jól sikerül. Izgulunk erősen. 

Toukiden 2 - március 24. - PC, PlayStation 4, PlayStation Vita

Hogy azért a hónap vége felé se hiányoljuk a japán játékfejlesztők munkáját, jön a Toukiden 2, ami nem nagy meglepetésre egy akció-RPG. Démonok, démonirtók, varázslat - aki ezeket szereti, vessen rá egy pillantást.

Vikings: Wolves of Midgard - március 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Szerencsére pár éve újra menő lett az izometrikus nézet, és ugyanolyan szívesen használják szerepjátékoknál, mint akciójátékok esetében. A Vikings az utóbbiak kategóriájába tartozik, érezni rajta egy kis Diablo-hatást - kalandozunk, harcolunk, gyűjtögetünk.

Strafe - március 28. - PC

A Strafe méltón kíván tisztelegni a 90-es évek FPS-ei, a Doom, a Quake és társai előtt, visszahozni azok hangulatát, "mintha még mindig 1996 volna". Nem elképzelhetetlen, hogy ez a koncepció működjön, várjuk szeretettel.

Dark Souls III: The Ringed City - március 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A From Software hamarosan valami másba fog bele, most azonban még lezárja a Dark Souls III-at a második, egyben utolsó DLC-vel. A The Ringed City egy új területre kalauzolja a játékosokat, ahol fegyverek, pajzsok, és természetesen kegyetlen bossok várják őket. PvP arénák szintén lesznek.

Old Time Hockey - március 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Old Time Hockey nem annyira a jégkorongozásról szól, inkább arról, hogy minél nagyobb kárt okozzunk ellenfeleink testében. Persze lehet, sőt, érdemes gólt lőni, de nem baj, ha valakit fejen verünk az ütővel, leállunk bunyózni, nem óvatoskodunk fölöslegesen.

Has-Been Heroes - március 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Körökre osztott és valós idejű stratégiai játékok elemeit keveri a Has-Been Heroes, ami a Trine és a Shadowgrounds fejlesztőinek újdonsága. A videó jobban bemutatja, mint ahogy mi le tudnánk írni szavakkal.

Kingdom Hearts HD 1.5 és 2.5 Remix - március 31. - PlayStation 4

A Kingdom Hearts sorozat játékainak nem csak a története, a számozása is nehezen követhető. Ez a csomag négy játékot tartalmaz, az első és második rész mellett a Re:Chain of Memoriest és a Birth By Sleepet, plusz két animációt, amiket szintén újrakevertek. Egyébként aki nem ismeri a szériát, annak elég annyit tudnia, hogy Disney karakterek és japán figurák vannak benne.

Snake Pass - március 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Sosem lesz még egy kígyós játék olyan jó, mint amivel Nokia mobilokon játszottunk, de azért próbálkozni szabad. A Snake Passban 15 pályán keresztül kell terelgetnünk kígyó pajtásunkat, aki énekesmadár pajtásával együtt old meg fejtörőket.

2017. áprilisi játékmegjelenések

Sniper: Ghost Warrior 3 - április 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Persona 5 - április 4. - PlayStation 3, PlayStation 4

FlatOut 4: Total Insanity - április 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Drawn to Death - április 4. - PlayStation 4

Bulletstorm: Full Clip Edition - április 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

LEGO City Undercover - április 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Yooka-Laylee - április 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

The Silver Case - április 18. - PlayStation 4

Syberia 3 - április 20. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Dragon Quest Heroes II - április 25. - PlayStation 4

Puyo Puyo Tetris - április 25. - PlayStation 4, Switch

Little Nightmares - április 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Mario Kart 8 Deluxe - április 28. - Switch [Előrendelés]

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)