Hirdetés

Isteni lesz játékmegjelenések szempontjából az április

|

A borzasztó sűrű március után vehetünk egy kis levegőt, de a God of Wart nem lesz érdemes kihagyni. A május sem tűnik rossznak.

Hirdetés

Több mint negyven játék vagy DLC jelent meg március folyamán, ami elképesztő mennyiség. Áprilisban ez szerencsére nem ismétlődik meg, különben megfulladnánk, elszegényednénk, és hasonló rossz dolgok történhetnének, az meg kinek kell? Na ugye. A Pillars of Eternity II: Deadfire elhalasztásával kicsit kevésbé lesz izgalmas a hónap eleje, az első nagyobb játék az Extinction, amit részben a Shadow of the Colossus inspirált. Egy hétre rá itt a Yakuza 6: The Song of Life, amiről már olvashattátok tesztünket. Ezt közvetlenül követi a hónap sztárja, a PS4-exkluzív God of War, majd a Frostpunk tépázza meg a lelkünket. Végül, levezetésképp érkezik a Nintendo Labo, úgyhogy ha kisírtuk magunkat, mert elvesztettük posztapokaliptikus kolóniánk negyedét egy rossz döntés miatt, építhetünk kartonból zongorát. Tartalékoljatok a májusra és júniusra is.

A listát kettébontottuk, hogy kényelmesebb legyen olvasni, mindenképp lapozzatok a második oldalra!

Hirdetés

2018. áprilisi játékmegjelenések

Crisis on the Planet of the Apes VR - április 3. - PlayStation VR, Steam VR

VR-játékokkal indul a hónap, először a Majmok bolygója franchise-hoz kapcsolódóan érkezik egy élmény. A PC-re és PlayStation 4-re is ugyanakkor megjelenő, vadonatúj sztorit elmesélő játék egy belső nézetes akció-kaland lesz, melyben majomként próbálhatunk megszökni egy táborból. Mászhatunk, lövöldözhetünk, ugrálhatunk, ahogy kell.

The Elder Scrolls: Skyrim VR - április 3. - Steam VR

Van még pár platform, amin nem játszhatjuk a Skyrimet, de a Bethesda szorgosan tömködi a réseket. A következő a HTC Vive, az Oculus Rift és a Windows Mixed Reality eszközök lesznek, a tavaly PSVR-ra megjelent Skyrim VR végre PC-re költözik.

The Adventure Pals - április 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A The Adventure Pals egy abszurd humorú akció-szerepjáték, ami kickstarteres támogatóknak hála jöhetett létre. Ebben egy Mr. B nevű gonosz öregembereket rabol, és hotdoggá változtatja őket, de hősünkkel elindulhatunk megakadályozni. Egy kicsit a The Behemoth játékaira hajaz képi világában is, és a fejlesztők sem tagadják, hogy a Castle Crashers inspirálta őket.

Minit - április 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Minit világában egy nap mindössze egy percig tart egy átok miatt. Ezt az átkot kell megtörnünk úgy, hogy mindig megpróbáljuk ezt a hatvan másodpercet a lehető legjobban kihasználni.

Raiders of the Broken Planet: Hades Betrayal - április 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Négy kampány készül összesen az ingyenesen elkezdhető Raiders of the Broken Planethez, melyek közül ez a harmadik. Négy küldetés során, egyedül vagy kooperatívan irthatjuk a gonoszokat.

Penny-Punching Princess - április 4. - Switch, Vita

A játékban minden a pénzről szól. Lefizethetjük ellenfeleinket, hogy nekünk dolgozzanak, csapdákat állíthatunk, vagy harcolhatunk ököllel is, ha a helyzet úgy hozza.

Extinction - április 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Földet gigantikus szörnyek támadják, de Avil, a képzett és fitt harcos szembeszáll velük. Persze nem egy félméteres bökővel próbálja a lábukat döfködni, fel tud mászni rájuk, és szép sorban feldarabolni őket, míg semmi nem marad. Részben a Shadow of the Colossus-hoz, részben az Attack on Titanhez hasonlít.

Rick and Morty: Virtual Rick-Ality - április 10. - PlayStation VR

A sorozat rajongóinak kötelező a Rick and Morty VR-játék, ami már csak azért is fantasztikus, mert az eredeti karaktereket is szinkronizáló Justin Roiland hangját hallhatjuk benne. Nagyjából 2-3 óra alatt lehet vele végezni, és közben mindenféle vicces dolgokat kell csinálni Morty klónjaként.

Masters of Anima - április 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Focus Home által kiadott, izometrikus nézetű akció-kalandjátékban egy csodás világban kalandozhatunk, csicskásokat toborozhatunk, harcolhatunk és fejtörőket oldhatunk meg.

Hellblade: Senua's Sacrifice - április 11. - Xbox One

A tavalyi év egyik legjobb, legnagyobb hatású játékát a PC-sek és a PlayStation 4-esek után az Xbox One-osok is élvezhetik. A Hellblade-ben a depresszióval küzdő Senua világában járunk, ami tele van félelmetes dolgokkal. Folyamatosan hangokat hallunk, démonokkal küzdünk, és megismerjük kicsit a skandináv mondakör elemeit. Egyedi élmény, mindenképp próbáljátok ki!

A cikk a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Oldalak: 1 2

Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)