Hirdetés

Augusztusban indul az őszi szezon, és nem lesz kegyes

|

A nyár utolsó hónapjában kezd a The Walking Dead utolsó évada, érkezik a World of Warcraft új kiegészítője, a Monster Hunter World PC-s változata, és végre a We Happy Few. Szeptemberben pedig még jobban belendülünk.

Hirdetés

Reméljük, volt alkalmatok kiélvezni a nyarat, kimozdultatok kicsit a jó időben, végigjátszottatok mindent, amit akartatok, mert most eljött az ideje annak, hogy újra új játékok elé üljünk be. Az inkább frissítésekkel és DLC-kkel tömött július után augusztus már hoz érdekességeket, kezdve a PC-re érkező Yakuza 0-val, ami tökéletes alkalmat ad arra, hogy a PlayStationnel nem rendelkezők rárepülhessenek a sorozatra. Nem sokkal később jön az Overcooked 2, melyet mi biztosan ordítva fogunk pörgetni. Aztán ott az év egyik legnagyobb sikerű játékának, a Monster Hunter Worldnek a PC-s portja, az új Madden NFL, mely már PC-re is megjelenik, a sokáig halasztott, a kezdetekhez képest mára átalakult We Happy Few, illetve a Battle for Azeroth, ami megint sokáig elszórakoztatja majd a WoW-előfizetőket, és elvonja a szerkesztőség egy részének figyelmét a munkáról (megint be kell tiltani az instázást, mint régen). A Telltale elkezdi lezárni The Walking Dead sorozatát, a Sniper Elite-ről ismert Rebellion pedig valami teljesen újat hoz a Strange Brigade-del. Az oldal alján ne felejtsetek el lapozni, a második oldalon a szeptemberi játékokat is láthatjátok, és higgyétek el, már most érdemes elkezdeni gyűjtögetni a pénzt.

Hirdetés

2018. augusztusi játékmegjelenések

Ziq - augusztus 1. - PC, Mac

A Duke Nukem játékokról is ismert 3D Realms adja ki a Ziq-et, mely egy szaladgálós ügyességi játék lesz. Egyrészt akadályokat kerülgetünk, másrészt váltogatjuk a polaritást.

Yakuza 0 - augusztus 1. - PC

A Yakuza sorozat végre PC-re látogat, stílusosan a 0. résszel, amit idővel a Yakuza Kiwami, az első rész felújított változata követ. Japánban verekedhetünk, diszkózhatunk, szórakozhatunk az 1980-as években.

Pillars of Eternity II: Beasts of Winter - augusztus 2. - PC

A Pillars of Eternity 2 kiegészítőjében délre indulunk, egy új szigetre, ahol nem kimondottan barátságos szektásokkal akadunk majd össze. 

Overcooked 2 - augusztus 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Még mindig a legjobb csapat- és közösségépítő program az Overcookedozás, a második rész pedig új konyhákat, ételeket, és lehetőségeket kínál. Dobálhatjuk a kaját, főzhetünk bányában, meglesz benne minden, amit a nép egy folytatástól akarhat.

Hearthstone: The Boomsday Project - augusztus 7. - PC, Mac, iOS, Android

Augusztus utolsó napjaiban jön a kilencedik Hearthstone kiegészítő, ami 135 lapot (köztük természetesen új tulajdonságokkal rendelkezőket), egy új warlockot, és az egyjátékos Puzzle Lab módot hozza el, melyben különböző feltételeket kell előteremtenünk, teljesítenünk a feladatok elvégzéséhez.

Dead Cells - augusztus 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Korai hozzáféréssel már jó ideje elérhető, és óriási sikert aratott a játékosok körében - elég megnézni a steames értékeléseket, sok van és túlnyomóan pozitívak. A teljes változatra augusztus 7-ig kell várni. A játék egyébként egy oldalnézetes platformer, ami kicsit metroidvania, kicsit rougelite, némi souls-lite beütéssel. Ez magyarul annyit tesz, hogy fokozatosan fedezzük fel a világot, visszatérünk korábban zárt helyekre, és alaposan kitanuljuk az ellenfelek támadásait, hogy okulva hibáinkból szép fokozatosan legyőzhessük őket.

Monster Hunter World - augusztus 9. - PC

Az év egyik első sikerjátéka lett a Monster Hunter World. A Capcom nem merte bevállalni, hogy egyszerre adja ki a PC-s és a konzolos változatokat, hagyott még időt a fejlesztőcsapatnak alakítani a legkényesebb verziót. A hónapban viszont újabb játékosok indulhatnak vadászni. 

Madden NFL 19 - augusztus 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Hosszú idő után a Madden NFL sorozat visszatér PC-re, de a konzolosok is örülhetnek újdonságoknak. Interaktív ünneplések, kibővített Ultimate Team, és a Longshot folytatása is érkezik az idei résszel. 

We Happy Few - augusztus 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Amikor elstartolt korai hozzáféréssel, az első visszajelzések nem voltak pozitívak, így a fejlesztők teljesen átgonolták az egész koncepciót, és a We Happy Few másmilyen játék lesz, mint eleve lett volna. A hangulatában a BioShockhoz hasonlító, a '60-as években játszódó címben egy hallucinogén drog összeomlasztja a társadalmat. Aki nem szerhasználó, nem marad sokáig életben; nekünk is mihamarabb ki kell jutnunk a közösségből.

Phantom Doctrine - augusztus 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Phantom Doctrine egy körökre osztott játék, melyben egy kémet irányítva vagyunk kötelesek megállítani egy az egész világon átívelő összeesküvést a hidegháború idejében. A fejlesztők 40 órás kampányt ígérnek, valamint rugalmas, körökre osztott harcot, aminek során segítséget is kérhetünk. Online mód szintén lesz benne.

World of Warcraft: Battle for Azeroth - augusztus 14. - PC, Mac

Lapozunk a Legion eseményei után, érkezik a Battle for Azeroth. Az alli és a horda nem barátok, háború dúl Azerothban, mely új területekre, Kul Tirasra és Zandalarra is kiterjed. Nyolc fajvariáns közül választhatunk, 120-as szintig küzdhetünk, új módok és zónák érkeznek. 

Death's Gambit - augusztus 14. - PC, PlayStation 4

RPG-elemekkel fűszerezett oldalnézetes akció-platformer, amiben csodásan kidolgozott tájakon küzdhetünk a halál egyik ügynökét irányítva.

The Walking Dead: The Final Season - Episode 1 - augusztus 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Telltale úgy érezte, nem tud többet kihozni a The Walking Dead franchise-ból, de egy évad még belefér a másik három után. Augusztusban jön az első rész, mely elkezdi lezárni Clementine történetét, aki az A New Frontier óta még többet nőtt, még tapasztaltabbá vált.

Lapozz a következő oldalra, hogy megtudd, mi marad a hónap második felére, illetve mi vár ránk szeptemberben!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)