Hirdetés

Legalább harminc játék jön februárban, de kevés fog kasszát robbantani

|

Portok, remasterek, remake-ek és kevésbé izgalmas újdonságok hónapja lesz 2018. februárja, de a március már jobbnak tűnik.

Hirdetés

A tavalyi év azonos hónapjában olyan játékokat kaptunk, mint a Nioh, a For Honor, a Sniper Elite 4, a Halo Wars 2 és a Torment: Tides of Numenera, viszont a következő 28 nap felhozatalából csak a Kingdom Come: Deliverance, a UFC 3 és a Shadow of the Colossus emelkedik ki igazán. Az EA sportjátéksorozata eléldegél úgy-ahogy, de nem fenyegeti a FIFA trónját. A Monster Hunter: World és a Dragon Ball FighterZ után több mint egy hónapot kell várnunk a sikervárományosokra, márciusban végre a Sea of Thieves és a Far Cry 5 is megérkezik. Most koncentráljunk előbb az előttünk álló 28 napra.

Hirdetés

2018. februári megjelenések

Battalion 1944 - február 1. - PC

Az Infinite Warfare-nél nagyobb sikerrel jelent meg a Call of Duty WWII, ami megmutatta, van még érdeklődés a második világháborús játékok iránt. A Battalion 1944 egy 5v5, multis, a régi korokat idéző FPS lesz, aminek korai hozzáféréses fázisa holnap indul. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age - február 1. - PC

A Square Enix össze-vissza dobálja nekünk az új és felújított Final Fantasy játékokat. Holnap a Final Fantasy XII: The Zodiac Age PC-s portja érkezik, melynek látványa és játékmenete is fel lett rázva. 60 fps-sel fut, támogatja a 21:9-es képarányt, van benne New Game Plus és New Game Minus, meg egy csomó más, az élményt jobbá tevő újdonság.

Night in the Woods - február 1. - Switch

PC-n már közel egy éve játszható, de Switchre is ellátogat az Infinite Fall izgalmas, a Kickstarternek köszönhetően létrejött és nagy sikert aratott kalandjátéka.

UFC 3 - február 2. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés: PS4; XB1]

Továbbra sem évente tolja ki az EA Sports a UFC széria új részeit, és ennek még mindig örülünk. A UFC 3 átdolgozott irányítást, keményebb meneteket és felrázott karriermódot kínál, de ami a legjobb, a Knockout módot Snoop Dogg kommentálja. 10 órán át ingyen játszható EA Access előfizetőknek, tegyetek vele egy próbát.

Dandara - február 6. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Dandara egy retro hangulatú metroidvania platformer. Különlegessége, hogy össze-vissza lehet benne ugrálni a falakon és a plafonon, de persze nem csak emiatt érdekes. Egy rakás jelölést kapott különböző fesztiválokon, és eléggé esélyes arra, hogy ez legyen az idei év nagy indie meglepetése.

Shadow of the Colossus - február 6. - PlayStation 4 [Előrendelés]

A Team ICO játéka eredetileg PS2-re jelent meg, majd újrakeverték PS3-ra is, de a Bluepoint már nem akart még egy réteg festéket ráhúzni az eredeti változatra, inkább a nulláról építette újra a játékot. Az eredmény elképesztő lett, az eddig is lélegzetelállító játék most még jobbá vált. 

Sid Meier's Civilization VI: Rise & Fall - február 8. - PC

Az aranykor és sötét kor mechanikáját, válságokat, új népeket és vezetőket is hoz a Rise and Fall, a Civilization VI óriási kiegészítője. Az alábbi videóból kiderül minden, amit tudnotok kell.

Final Fantasy XV: Pocket Edition - február 9. - iOS, Android

Még mielőtt PC-n játszhatnánk a Final Fantasy XV-tel, kapunk egy mobilos portot, ami természetesen nem az eredeti játék teljes átültetése lesz. Mechanikáiban hű az alapanyaghoz, de a karakterek egyszerűbbek, és 10 fejezetet játszhatunk végig benne, melyek közül az elsőt bárki ingyen legyűrheti.

Dragon Quest Builders - február 9. - Switch [Előrendelés]

Tökéletesen illik a Switchre a Dragon Quest Minecraft-szerű spin-offja, aminek egyébként folytatása is készül már. A fejlesztők remekül keverték a sorozat szerepjátékos játékmenetét a craftolással és gyűjtögetéssel, más platformokon kimondottan jó értékeléseket kapott.

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia - február 9. - PlayStation 4 [Előrendelés]

A Bandai Namco játéka a The Seven Deadly Sins anime cselekményét dolgozza fel. Bejárhatjuk Britanniát, harcolhatunk, questelhetünk, olyan dolgokat tehetünk, amiket egy JRPG-ben szokás.

Descenders - február 9. - PC

Méltatlanul kevés bringás játék jelenik meg, ezen próbál segíteni a Descenders. A RageSquid Early Accessben startoló alkotásában downhilleznünk kell, azaz veszélyes sebességgel leszáguldani procedurálisan generált hegyoldalakon. A fejlesztők azt állítják, ha nem tennék rá az Early Access cimkét, eladhatnák teljes, kész játékként is, de szeretnék bevonni a közönséget a fejlesztésbe.

Tovább is van, a lista lapozás után folytatódik!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)