Hirdetés

Legalább harminc játék jön februárban, de kevés fog kasszát robbantani

|

Portok, remasterek, remake-ek és kevésbé izgalmas újdonságok hónapja lesz 2018. februárja, de a március már jobbnak tűnik.

Hirdetés

Crossing Souls - február 13. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, PlayStation Vita

Retro-hangulatú, de gyönyörű az 1986-ban játszódó Crossing Souls, melyben egy csapat egy különös rózsaszín követ talál, amivel képesek világok között utazni. Természetesen belekeverednek egy kormányzati összeesküvésbe. A srácok mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, harc mellett fejtörők is várnak ránk.

Owlboy - február 13. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Elképesztő sikert aratott a 2016-ban megjelent Owlboy, amit egyébként még 2007-ben kezdtek el fejleszteni, de a rászánt idő láthatóan megtérült. Egy bagolyembert irányítunk, akinek meg kell mentenie faluját a kalózoktól. Aki konzolon játszana vele, február közepétől megteheti.

  

Monster Energy Supercross - The Official Videogame - február 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A licencelt játékoktól mindig félünk egy kicsit, de a Milestone-nak van már gyakorlata motoros játékokkal. Mondjuk a harmadik epizódjánál járó, a Monster Energy Supercrosshoz hasonló MXGP sorozattal nem azt mutatták meg, hogy minőségi játékokat tudnak készíteni, de hátha most megerőltetik magukat. 

Dynasty Warriors 9 - február 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A nagy múltú sorozat következő részében megújul a játékmenet és kinyílik a világ, szabadon járhatjuk be Kínát gyalog, lóháton, vagy hajóval. Dinamikus időjárás és változó napszak szintén lesz.

Kingdom Come: Deliverance - február 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Warhorse Studios mágikus elemektől mentes, a realisztikusság felé hajló középkori akció-szerepjátéka néhány halasztás után végre elkészül. Nagy szerepet kapnak benne a párbeszédek, kidolgozott lesz a harc, és figyelnünk kell arra is, hogy karakterünk eleget aludjon, valamint ne haljon éhen, a kajája ne romoljon meg, és páncélzata is megfelelő állapotban legyen. Reméljük, javítottak a magyarul elhangzó mondatokon, mert azoktól nem lettünk lenyűgözve.

South Park: The Stick of Truth - február 13. - PlayStation 4, Xbox One

A The Fractured but Whole előrendelői már eddig is játszhattak a The Stick of Truth-szal modern platformokon, de aki külön venné meg, az február közepétől megteheti. Nem remasterről van szó, egy az egyben az eredeti játékot kapjuk meg újra. 

Secret of Mana - február 15. - PC, PlayStation 4, PlayStation Vita [Előrendelés]

A Mana sorozat 1993-ban megjelent, máig legnépszerűbb epizódját keveri újra a Square Enix. A sztori a régi marad, de a játékot 3D-be ültetik, és újradolgozzák a rendszereket, a zenét is.

Bayonetta 1-2 - február 15. - Switch

Az élet úgy hozta, hogy a Bayonetta egy nintendós franchise lett. Miután a Wii U nem futott fel igazán, Switchen simán megérdemel még egy esélyt, így február 15-étől mindkét részt játszhatjuk a Nintendo új platformján.

Fe - február 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Sajnos azt nem tudni, mi lett az Unravel 2-vel, amiről bejelentése óta semmit nem hallottunk, viszont időközben az EA felkarolt egy másik indie játékot is. A Fe-ben egy rókaszerű lényt irányítunk egy erdőben, aki ellenséges lényektől igyekszik azt megvédeni. Akármennyire is úgy hangzik, ez nem az Ori and the Blind Forest, hanem valami teljesen más.

Age of Empires: Definitive Edition - február 20. - PC

Már készül az Age of Empires IV, viszont előbb még újrajátszhatjuk az első részt felújítva. A játék szebb lesz, de megőriz mindent, amit az 1997-es eredetiben szerettünk. Kibővítik a kampányt, 8-fős online csatákban vehetünk részt, és 4K-ban játszhatunk - viszont egy Windows 10 mindenképp kelleni fog hozzá.

Még mindig nincs vége, lapozz a 3. oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)