Hirdetés

Nem július lesz az év legizgalmasabb hónapja

|

A The Banner Saga 3 és az Earthfall ígéretes, lesz egy rakás switches újdonság, néhány remaster és egy Adventure Time játék is. Az őszi megjelenésekre is figyelünk már.

Hirdetés

Nyár van, átmeneti időszak, amikor pótolhatjuk az év első felének kimaradt címeit, és felkészülhetünk az őszi szezonra, ami idén sem lesz kegyes az időnkhöz, a pénztárcánkhoz és ha nem vigyázunk, az egészségünkhöz. AAA megjelenések alig akadnak, kisebb címek és rétegjátékok töltik meg a júliust, de a szerepjátékok kedvelőinek például ott lesz a The Banner Saga 3 és az Octopath Traveler, a platformerekért rajongóknak meg a Mega Man gyűjtemény és a Sonic Mania Plus. Ne felejtsetek el lapozni az oldal alján, összeszedtük augusztus és szeptember várható megjelenéseit is, és mint láthatjátok, ezekben a hónapokban már sokkal izgalmasabb játékok várnak majd ránk.

Hirdetés

2018. júliusi játékmegjelenések

Red Faction Guerrilla: Re-Mars-Tered - július 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Július mindjárt egy remasterrel indul, a THQ Nordic a Red Faction Guerrillát rángatta elő és pofoztatta ki a Volitionnel és a Kaikóval. Feljavított grafikát, effekteket, fényeket és árnyékokat kapunk, valamint natív 4K támogatást. Akinek az eredeti PC-n megvan, az behúzhatja ezt ingyen, mindenki másnak fizetnie kell érte.

Detached - július 5. - PlayStation 4

A Detached egy űrben játszódó VR-játék, melyben egy elhagyott űrállomáson kell megtalálnunk  csapatunk elveszett tagjait, mielőtt kifogy az oxigén. Kirepülhetünk az űrbe, lövöldözhetünk dolgokra, a többjátékos módban akár más játékosokra is. Aki általában szédül a hullámvasutaktól vagy a VR-tól, az kerülje el, elég intenzív.

Mushroom Wars 2 - július 5. - Switch

PC-n már zajlik egy ideje a gombaharc, de hamarosan Switchen is játszhatunk az RTS-sel. Több mint 100 sztoriküldetés és akár 4 fős multi várja a játékosokat, akiknek feladata, hogy a lehető legjobb stratégaként harcba küldjék seregeiket. Mókás.

Hotel Transylvania 3: Monster Overboard - július 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Valamikor áprilisban jelentették be a harmadik Hotel Transylvania film játékváltozatát, de ha elkerülte a figyelmeteket, ne aggódjatok, nem vagytok egyedül. A játékban Dracnak pár Impa nevű apró lény segítségével kell megmentenie barátait.

A játéknak nincs előzetese, szóval mutatjuk a filmét.

Muddledash - július 10. - PC, Switch

Simán lehet az év kanapéról játszható kompetitív játéka a Muddledash, amiben polipok szerepében igyekezhetünk elsőként eljutni egy nagy partira. Van egy kis Speedrunners utóíze, de nem teljesen olyan.

The Spectrum Retreat - július 10. - PC, Switch

Egy történetvezérelt, csavaros puzzler gyönyörű belső helyszínekkel. Egy nem kicsit bizarr szállodából kell megszöknünk logikánkat és ügyességünket használva.

Octopath Traveler - július 13. - Switch

A Switch a Square Enixtől kapja következő JRPG-jét. A játékban nyolc különböző kalandor eltérő kalandjaiban vehetünk részt, hol harcolva másokkal, hol elcsábítva őket. Körökre osztott csatákban küzdhetünk.

Captain Toad: Treasure Tracker - július 13. - Switch, 3DS

Mióta tudjuk, hogy Toadon nem sapka van, hanem ilyen a feje, máshogy látjuk a világot, de ez nem befolyásolja, mennyire várjuk a Treasure Tracker switches és 3DS-es változatát. Lényegében ugyanaz lesz, mint a Wii U-s, pár extra tartalommal és platformtól függően új funkciókkal kiegészítve.

Earthfall - július 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A hónap egyik izgalmas játéka az Earthfall, ami korai hozzáféréssel már játszható, és elég jók a visszajelzések vele kapcsolatban. Egy kicsit olyan, mint a Left 4 Dead, csak űrlények vannak benne zombik helyett. Négyen kooperatívan irthatjuk őket, miközben 3D-nyomatóval gyártjuk a védelmi és támadó eszközöket. 10 pálya van benne alapból, de ez a szám nőhet, ha a játék sikeres lesz. Kívánjuk neki.

Lapozz a hónap második felében, valamint augusztusban és szeptemberben megjelenő játékokért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)