Hirdetés

Versenyjátékok hónapja lesz a június – meg az E3-é

|

Szokásos nyári lagymatagság várható, de van pár izgalmas játék, amire érdemes lesz figyelmet fordítani, amikor épp nem az E3 bejelentésein izgulunk.

Hirdetés

Május után mindig bezuhan egy kicsit a játékipar, júniusban általában már csak kisebb tömegeket megszólító vagy elhalasztott játékok jelennek meg. A következő két hónapban összesen jön annyi játék, mint a tavaszi szezon közepén négy hét alatt, de nem baj, legalább lesz időnk elmaradásokat pótolni. A versenyjátékok kedvelői azért kénytelenek lesznek megfontolni, mire költik pénzüket: motoros és autós (repülős, hajós) címek egyaránt érkeznek. Lássuk a júniusi és júliusi felhozatalt, két oldalon - ne felejtsetek lapozni!

Hirdetés

2018. júniusi játékmegjelenések

Onrush - június 5. - PlayStation 4, Xbox One (PC később)

Nagyon érdekes lesz az egykori Evolution Studios (Driveclub, Motorstorm) fejlesztőinek első olyan játéka, amit már a Codemasters égisze alatt készítenek. Itt ugyanis nem az első hely megszerzése a fontos, hanem hogy spéci kocsikkal és motorokkal, más játékosok és a gép által irányított sofőrök kilökdösésével szerezzünk pontot csapatunknak.

Vampyr - június 5 - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Dontnod egyik része valószínűleg a Life is Strange 2-t készíti, míg a másik a Vampyrt rakja össze. A játék főszereplője egy orvos, aki vámpírrá változik, és két lehetősége van: vagy enged éhségének, és ezzel veszít emberségéből, vagy nem hagyja, hogy úrrá legyen rajta az ösztön, nem szed áldozatokat, és így nehézséggekkel néz szembe. Érdekes akciójáték lesz, meglátjuk, hogyan sikerül.

Far Cry 5: Hours of Darkness - június 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Gold Edition vásárlás]

A Far Cry 5 első kiegészítője Vietnámba utaztat minket, ahol fogságba esett pajtásokat kell kiszabadítanunk. Vietnám nem Hope megye, azt hamar észrevehetjük. Ha letudjuk a sztorit, megnyílik két új mód, és használhatunk egy rakás friss fegyvert.

Shaq-Fu: A Legend Reborn - június 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Valószínűleg nem sokan vágytak erre (vagy nem tudták, hogy akarják), de új játék készül Shaquille O'Neal közreműködésével. A közösségi finanszírozásnak köszönhetően megvalósuló projekt középpontjában a kosaras áll, aki itt most verekszik. Mókás, abszurd, egynek elmegy.

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - június 5. - PC 

A magyar NeoCore Games először PC-re, majd egy hónap múlva konzolra adja ki új szerepjátékát, a Warhammer 40,000 világában játszódó Inquisitor - Martyrt. Nem csak a neve hosszú, hanem a kampánya is az lesz, játszhatunk kooperatívan, pusztíthatjuk a környezetet, purgálhatunk órákon át, még a befejezés után is. Nagy tervei vannak a csapatnak, reméljük, be tudják váltani azokat.

Shape of the World - június 5. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Érdekes, színes játék lesz a Shape of the World, aminek célja a megnyugtatás. Nincs történet, nincsenek fejtörők. Virágok és élőlények, vízesések és hegyvonulatok között mászkálva kapcsolódhatunk ki vele. Maximum 1-3 órán át élvezhető, de ha elég olcsó lesz, és pont egy ilyen relaxációs programra vágytatok, hajrá!

BlazBlue: Cross Tag Battle - június 5. - PC, PlayStation 4, Switch

Számos franchise karakterei megjelennek az új BlazBlue-ban: lesz Persona, Under Night In-Birth és RWBY is. Az Arc System Works a Dragon Ball FighterZ-zel egyszer már lenyűgözött minket idén, most itt a második kör.

Antigraviator - június 6. - PC

Az Antigraviatornak van egy kis Wipeout-beütése, de mivel Wipeout csak PlayStationre van, a PC-sek ezzel tömhetik be az űrt. Futurisztikus járművekben ülve száguldozhatunk a felszíntől néhány centire, egyjátékos vagy többjátékos módban, akár osztott képernyőn is.

MotoGP 18 - június 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch [Előrendelés]

A Milestone nem üvöltözi a világba a MotoGP 18 újításait, de minimum egy pálya, a Biriram International Circuit bekerül, illetve itt-ott fejlődnek az egyes funkciók. Gyökeres változásra most sem számítunk.

The Banner Saga 2 - június 7. - Switch

Továbbra is fantasztikus a The Banner Saga sorozat, és a harmadik rész előtt ezt a Switch-tulajok még jobban megtapasztalhatják. Változásokra nem érdemes számítani, de az is elég, hogy az eredetit játszhatjuk egy újabb platformon.

Sushi Striker: The Way of Sushido - június 8. - Switch, 3DS [Előrendelés]

A Nintendo általában nyáron indul be igazán, most is sok újdonság jön Switchre és 3DS-re egyaránt. A Mario Tennis Aces előtt egy könnyedebb cím, a Sushi Striker érkezik, amiben a főszereplő, Musashi azon ügyködik, hogy feloldja a sushira kiszabott tiltást. Casual játék, nézzetek rá.

Jurassic World Evolution - június 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Épp a napokban jelent meg egy mobilos Jurassic World játék, és nem sokára jön a következő film, de ha ez nem lenne elég, egy tycoont is kapunk. Saját parkot építhetünk, dínókat fejleszthetünk ki, és nyilván meg kell majd küzdenünk ilyen-olyan problémákkal. A Frontier csinálja, rossz nem lehet.

A cikk folytatódik, lapozz a második oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)