Hirdetés

Májusban jön az utolsó nagy tavaszi roham, és nem fogunk sokat pihenni

|

Több mint negyven játék jelenik meg, köztük a Detroit: Become Human, a Conan Exiles, a Pillars of Eterinty és a State of Decay 2.

Hirdetés

Nagyon rövid idő alatt hízott hatalmasra a májusi megjelenési lista; áprilisban még azt gondoltuk, nyugisabb lesz a tavaszi szezon utolsó előtti hónapja. A Total War Saga: Thrones of Britannia már a héten megjelenik, a jövő hetet a Pillars of Eterinty 2: Deadfire, a Conan Exiles és a Destiny 2: Warmind teszik kiemelten izgalmassá, majd a hónap második felében lesz egy State of Decay 2, egy Detroit: Become Human, a Dark Souls Remastered, és végre megérkezik az Agony, amit el kellett halasztani korábban. Ezek mellé jön még néhány remaster, pár gyűjtemény, port, és érdekes indie újdonságok is. Júniust már az E3 fogja uralni, de lesz ez-az, ami még a nyár elején is próbál meggyőzni minket, hogy nyaralás helyett maradjunk inkább a gép előtt. Ne felejtsetek el lapozni a cikk végén, a kényelmesebb olvashatóság és gyorsabb betöltés érdekében feldaraboltuk a listát.

Hirdetés

Super Mega Baseball 2 - május 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Itthon nincs a tíz legnépszerűbb sport között a baseball, de nem is kell egy sportot szeretni, hogy az az alapján készült játékra rá tudjunk csavarodni. Focizni sem ugyanolyan, mint FIFA-zni, ugye. Az Xbox Live Gold előfizetők ingyen megkapják a Super Mega Baseball 2-t, ami könnyed, rajzfilmes, és többjátékos módokat is tartalmaz.

Total War Saga: Thrones of Britannia - május 3. - PC, Mac, Linux [Előrendelés]

A Total War sorozat spin-offjában az angolszászok, vikingek és kelták küzdelmébe nyerhetünk betekintést a 9. század Britanniájában. A fejlesztők sokat módosítottak a megszokott játékmeneten, hogy jobban elmélyülhessünk.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze - május 4. - Switch [Előrendelés]

Folytatja a Nintendo a Wii U-ra megjelent játékok Switchre portolását, így a Donkey Kong: Tropical Freeze is kap egy újabb esélyt a sikerre.

City of Brass - május 4. - PC, PlayStation 4

Az Ezeregyéjszaka meséi ihlették a BioShockon is dolgozó fejlesztők belső nézetes akció-kalandjátékát, melyben egy tolvaj szerepében kalandozhatunk, harcolhatunk, csapdákat kerülgethetünk vagy állíthatunk. 

Raging Justice - május 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A klasszikus beat-em-upok hangulatát kívánja visszahozni a Raging Justice, utcai bandák harcába csöppenünk bele. Fegyverek nincsenek, ütni, rúgni kell, meg néha kalapáccsal, késsel, fűnyíróval elintézni azokat, akik utunkba állnak. 

Megadimension Neptunia VIIR - május 8. - PlayStation 4

A Megadimension Neptunia VII PS VR-támogatással ellátott változata, ami egyékbént hagyományos módban is játszható, és szebb látványt, átdolgozott harcrendszert kínál elődjéhez képest.

Tacoma - május 8. - PlayStation 4

A Gone Home fejlesztőinek legfrissebb játéka egy futurisztikus űrállomásra visz minket, ott kell felfedeznünk a különböző szegleteket és a korábbi eseményeket. Május 8-ától a PS4-esek is átélhetik az élményt.

Conan Exiles - május 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A realisztikus hímtagfizikájáról elhíresült játék régóta tanyázik már Early Accessben, de most végre megjelenik a teljes változat is. A Conan világában harcolhatunk a túlélésért, szörnyekkel küzdhetünk, építkezhetünk, szövetkezhetünk és összecsaphatunk másokkal. Isteneket is idézhetünk, ha úgy hozza a helyzet, hogy szükség van rá.

Pillars of Eternity 2: Deadfire - május 8. - PC [Előrendelés]

Ha már épp amiatt aggódtatok, hogy van szabad száz órátok, de nincs mivel kitölteni, megnyugodhattok, jön a Pillars of Eternity 2: Deadfire. Az Obsidian új CRPG-je nagyobb és izgalmasabb lesz elődjénél, földön és vízen egyaránt kalandozhatunk csapatunkkal.

Destiny 2: Warmind - május 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A nagyon harmatos Curse of Osiris után remélhetőleg nem okoz újra csalódást a Bungie a Destiny 2 második kiegészítőjével. A Warmind egy új területre, a Mars egy szegletébe kalauzol minket, lesz benne hordamód és felturbózott exoticok, de az eddigi infók még nem győztek meg minket arról, hogy a csapat mindent beleadott. Reménykedünk addig is.

Subaeria - május 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Subaeriában a feladatunk, hogy ellenfeleinket egymással intéztessük el. A főszereplő Styx, egy fiatal lány, aki szülei halála miatt kíván bosszút állni egy víz alatti városban.

AO International Tennis - május 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nem kapunk túl gyakran teniszjátékokat, májusra viszont kettő is jut (és egyik sem egy új Top Spin). Az AO International Tennisben valódi pályákon, néhány valódi profi ellen is játszhatunk, vagy letölthetjük a közösség által kreált sportolókat. Az év elején megjelent egy változata Ausztráliában, az a változat 44 ponton áll a Metacritic-en, reméljük, ez jobban sikerül.

Lake Ridden - május 10. - PC

Újabb belső nézetes, sztoriközpontú puzzler, melyben most egy 13 éves lánnyal járhatjuk be a Maine-i vadont testvére után kutatva.

Wild West Online - május 10. - PC

A Wild West Online azzal lett ismert, hogy az első képeiről azt hittük, a Red Dead Redemption 2-ből származtak. Talán a fejlesztők célja is ez volt valahol. A május 10-én még csak korai hozzáféréssel elérhető vadnyugati MMO-ban gondozhatjuk saját karakterünket, összecsaphatunk vagy barátkozhatunk másokkal, csinálhatunk szinte mindent, amit amúgy a legtöbb MMO-ban is.

Garage - május 10. - Switch

Májusban egy felülnézetes horrorjátékkal is bővül a Switch felhozatala, ami egy kicsit a Hotline Miamit idézi. Zombikat darálhatunk le egy drogdílerrel.

One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition - május 10. - Switch

A 2015-ös Pirate Warriors 3 is átköltözik Switchre. A Deluxe Editionben megtalálható lesz minden DLC, és játszhatjuk helyi co-opban a két Joy-Con használhatával.

Omensight - május 11. - PC, PlayStation 4

Az Omensightban egy misztikus harcos, a Harbringer szerepében akadályozhatjuk meg a világ teljes pusztulását, miközben igyekszünk megoldani egy gyilkossági rejtélyt.

A listának még nincs vége, lapozz!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)