Hirdetés

Márciusban végre igazán beindul a szezon

|

Far Cry 5, A Way Out, Sea of Thieves, Warhammer: Vermintide 2, Final Fantasy XV: Windows Edition - csak pár nagyobb cím azok közül, amiket az év harmadik hónapja kínál majd nekünk.

Hirdetés

Elértük a nem túl erős február végét, most jönnek az igazi izgalmak. Áprilisra egyelőre elég kevés játék van bejelentve, de mivel most már szinte naponta közölnek a kiadók új dátumokat, hamarosan az a lista is kiegészül. Addig viszont nézzük a márciust, mely egy PC-s Final Fantasy XV-tel nyit, amit nem sokkal követ a kiváló Warhammer: End Times - Vermintide folytatása. A hónap közepén megkapjuk a Techland farmszimulátorát, a Pure Farming 2018-at, majd jön a Microsoft idei első saját kiadású játéka, a Sea of Thieves, a hónap végére pedig az EA az A Way Outot, a Ubisoft pedig a Far Cry 5-öt dobja be. Ezek közé beszúródnak még olyan érdekességek, mint a Life is Strange: Before the Storm dobozos kiadásai, pár remaster, a Titan Quest konzolos változatai, és a Ni No Kuni II, ami kis csúszással ugyan, de végre jön. Ne felejtsetek el lapozni az oldal alján, a kényelmesebb olvasás érdekében ezúttal is feldaraboltuk a listát.

Hirdetés

2018. márciusi megjelenések

Subsurface Circular - március 1. - Switch

A PC-s és iOS-es megjelenés után következik a switches. Mike Bithell kiváló, felturbózott szöveges kalandjátékában egy robotdetektívet terelgetve kell egy rejtélyes ügy nyomába erednünk.

Pit People - március 2. - PC, Xbox One

Néhány fantasztikus játékkal már megajándékozott minket a The Behemoth csapata, nekik köszönhetjük a Castle Crashers-t és a Battleblock Theater-t is. A következő a korai hozzáféréssel már jó ideje elérhető, teljessé azonban csak most váló Pit People lesz, melyben egyedül vagy barátokkal együtt vehetünk részt körökre osztott harcokban. Egy terjedelmes sztorit és más módokat is tartalmaz, eddigi tapasztalataink alapján ezt is érdemes lesz játszani, főleg azoknak, akik eddig is szerették a csapat munkásságát.

Super Seducer - március 6. - PC

Miután kiképeztük magunkat galambok meghódításában, végre jön egy játék, amiben nőket próbálhatunk meg felszedni. A Super Seducer lényege, hogy csábítóként minél több helyszínen becsajozzunk, miközben a közismert Richard La Ruina ad nekünk tanácsokat. Akinek nehezen megy a barátnőkeresés, és igazi PUA akar lenni, próbálja ki.

Scribblenauts Showdown - március 6. - PlayStation 4, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Kisebb kihagyás után folytatódik a Scribblenauts sorozat. A partijátékban több mint 25 minijátékot találhatunk, ezek során legfeljebb négy játékos szállhat szembe egymással.

Final Fantasy XV: Windows Edition - március 6. - PC [Előrendelés]

Sokat kellett várni rá, de a Square Enix láthatóan tényleg komolyan vette a Final Fantasy sorozat legújabb nagy epizódjának PC-re költöztetését. A demó már elérhető, egy benchmark segítségével megnézhetitek, hogyan futna a játék a gépeteken, és ha mindkettővel megbizonyosodtatok arról, hogy a Windows Edition jó választás számotokra, március 6-ától vehetitek meg. Természetesen mindent tartalmaz, ami a konzolos változatban volt, és ingyen jár hozzá az összes DLC.

Final Fantasy XV: Royal Edition - március 6. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A PC-s változattal együtt jön konzolokra a mindent magába foglaló Royal Edition, ami az alapjátékon és a DLC-ken túl belső nézetet, egy dungeont, felszereléseket és bossokat is tartalmaz. Mindezen felül a borítója is kifordítható, de az alap dizájn is egész jól néz ki. Ez már csak mellékes.

Fear Effect Sedna - március 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

És ha már Square Enix, nem szabad elfelejteni a kiadó segédletével megjelenő Fear Effect Sednát sem. Az izometrikus nézetű, körökre osztott játékban egy vadonatúj történetet ismerhetünk meg, mely négy évvel az eredeti Fear Effect után játszódik.

TT Isle of Man - Ride on the Edge - március 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Bár vitathatatlanul a Milestone a legtermékenyebb a motoros játékok műfajában, azért más próbálkozók is akadnak. A Kylotonn termékei viszont nem a minőségükről ismertek, sőt, a Motorcycle Club minden idők egyik legrosszabb motoros játéka. A csapat most a TT-t dolgozza fel, hegyi utakon hajthatunk túramotorokat.

Frantics - március 7. - PlayStation 4

Nincs már messze a következő PlayLink-es cím, a Frantics megjelenése sem. A magyar szinkronnal érkező, mókás játékban négy játékos 15 különböző partijátékban teheti magát próbára. A játékmenetben nagy szerepet játszik az ármánykodás - okostelefonjainkon és táblagépeinken mindig láthatjuk, mi a siker kulcsa.

Senran Kagura: Peach Beach Splash - március 7. - PC

Egyáltalán nem volt rossz a Tamsoft bikinis lányokkal vizicsatázós játéka, és ezt március 7-étől már a PC-sek is megtapasztalhatják.

Bravo Team - március 7. - PlayStation VR

Nem sikerült jól a Sony idei első saját kiadású VR-címe, a The Inpatient. Ennek alapvetően nem kellene hatással lennie a Bravo Teamre, viszont ezt is a Supermassive Games készíti, úgyhogy nem lehetünk teljesen nyugodtak. A játék egy kooperatív, háborús taktikai shooter lesz, amiben kiemelt figyelmet kap az együttműködés. Támogatja az AIM kontrollert is, úgyhogy ha már ráuntatok a Farpointra, ezért érdemes lesz ismét puskát ragadni.

Warhammer: Vermintide 2 - március 8. - PC

Lerövidített címmel, de lényegesen több tartalommal jön a Warhammer: End Times - Vermintide folytatása. A Left 4 Dead játékokra hajazó kooperatív shooterben ismét óriáspatkányok seregeit gyűrhetjük le, viszont a Káosz seregei is csatlakoztak hozzájuk, úgyhogy a kihívás még nagyobb. Új helyszínekre mehetünk, javult a lootrendszer, és a hősök kiválasztásánál is több opciót kapunk.

Life is Strange: Before the Storm Limited és Vinyl Edition - március 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Lezárult a Life is Strange spin-offja is, ennek örömére boltokba jön két összefoglaló csomag. Már az alapjáték bolti kiadása is gyönyörű volt, ez hasonlóan szép lesz. A Limited Editionben a teljes évad mellett a bónusz epizód, egy öltözékcsomag, egy hanglemez, egy artbook és a Mixtape-mód is megtalálható, mely utóbbival lejátszási listát készíthetünk a játék zenéiből, hogy Chloe szobájában azt játsszuk le. A Vinyl Editionben ezen felül van még egy bakelitszett is.

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)