Hirdetés

Márciusban végre igazán beindul a szezon

|

Far Cry 5, A Way Out, Sea of Thieves, Warhammer: Vermintide 2, Final Fantasy XV: Windows Edition - csak pár nagyobb cím azok közül, amiket az év harmadik hónapja kínál majd nekünk.

Hirdetés

Assassin's Creed Rogue Remastered - március 20. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A fantasztikus Origins után most újra nosztalgiázni mehetünk, az Assassin's Creed sorozat hányatott sorsú, a Unityvel együtt megjelent epizódja végre PS4-re és Xbox One-ra is kapható lesz. A Rogue középpontjában egy templomossá áttért ex-asszaszin, Shay szerepében játszhatunk, megismerhetjük egy kicsit az évezredes háború másik oldalát is. A legfrissebb gépeken 4K-ban fut, PS4-en, Slimen, Xbox One-on és One S-sen pedig 1080p-ben, de a jobb árnyékolást és bevilágítást, valamint egyéb grafikai javításokat mindenki élvezheti.

Hirdetés

South Park: From Dusk Till Casa Bonita - március 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A South Park: The Fractured but Whole első rendes kiegészítőjében vámpírgyerekekkel kell harcolnunk, hogy megmentsük Kenny hugát a Casa Bonitából.

Ark Park - március 22. - HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR

Az ARK: Survival Evolved megannyi spin-offja között még van hely egy VR-os kiadásnak is. Egy dinoszauruszokkal teli parkban mászkálhatunk, csak itt nem kell attól félnünk, hogy felzabálnak minket. Más játékosokkal együtt járhatjuk körbe a lényeket, részt vehetünk túrákon, és nincs kötött sztori: azt és úgy csinálunk, ahogy nekünk kényelmes.

Detective Pikachu - március 23. - 3DS [Előrendelés]

Bár a film csak 2019-ben jön, játékot már idén kapunk 3DS-re. A társaihoz képest nem olyan erős, viszont intelligensebb Pikachut irányítva Pokémonokhoz kapcsolódó rejtélyeket kell megoldanunk egy Tim Goodman nevű fiú kíséretében.

Max: The Curse of Brotherhood - március 23. - Switch

Valamilyen formában időről-időre előkerül a The Curse of Brotherhood, most épp a switches változatra számíthatunk. A játék egy fejtörőkkel teli platformer, amiben Max öccse, Felix megmentésére indul.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - március 23. - PC, PlayStation 4 [Előrendelés]

Több halasztás nem várható, március második felében megjelenik a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch folytatása. Egy hatalmas, nyílt világot fedezhetünk fel, miközben questeket teljesítünk, fejlesztjük birodalmunkat, és csatákba indulunk, hogy megvédjük a királyságot. Alapvetően RPG, de lesz benne egy RTS-mód is. 

A Way Out - március 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Az EA által felkarolt Hazelight Studios játéka olyannyira co-op-központú, hogy egyedül nem is lehet vele játszani, viszont elég csak egy példányt venni belőle akkor is, ha játszópajtásunk nem mellettünk ül, hanem valahol tőlünk messze. Két rab történetét ismerhetjük meg, akik sikeres szökésük után közös erővel menekülnek a törvény elől. Mind a játékmenet, mind a szituáció egyedi, izgatottan várjuk, mit hoz össze a Brothers: A Tale of Two Sons csapata.

MX vs. ATV All Out - március 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Több gyenge próbálkozás után most a THQ Nordic (mondtuk, hogy nagyon aktívak) megint megpróbál életet lehelni az MX vs. ATV sorozatba. Az All Out most nyílt terepre viszi a versenyzést, kétkerekűek, ATV-k és UTV-k volánja mögött mutathatjuk meg, hogy mi vagyunk az off-road legjobbjai. Nagyon kell, hogy jó legyen. 

Far Cry 5 - március 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A negyedév legfontosabb játéka a Far Cry 5, aminek valószínűleg a játékiparon kívül is lesz visszhangja. A témaválasztás a jelenlegi, feszült politikai helyzetben elég bátor, és akárhogy próbál a Ubisoft elhatárolódni, sokan értelmezik majd félre a mondanivalót. Ez majd kiderül, viszont addig is egy játékmenetében a sorozat korábbi részeihez hasonló, új elemekkel (repülők!) felturbózott, izgalmas, egyedi játékra számítunk, amit szívesen látnánk az év végi szavazásokon.

Shroud of the Avatar - március 27. - PC, Mac, Linux

Richard Garriott, az Ultima széria atyjának egy ideje korai hozzáféréssel elérhető játéka vegyes fogadtatásra talált, de a teljes változat megjelenése után talán javul majd a helyzet. Részben egyjátékos élmény, részben MMO: 40 órányi történet vár minket, de ezt egy összekapcsolt világban is végigjátszhatjuk. Kickstarteren közel kétmillió dollár gyűlt össze rá, aztán idővel az összekapart összeg 11,6 millióra nőtt; jó lenne, ha nem volna csalódás a vége.

Batman: The Enemy Within - Same Stitch -  március 27. - PC, Mac, PlayStation 4,  Xbox One, iOS, Android

A Telltale-féle Batman játéksorozat második évadának záróepizódja soha nem látott izgalmakat, erősen elágazó sztorit, és ütős véget ígér. 

The Witch and the Hundred Knight 2 - március 30. - PlayStation 4

Bár a nagyobb JRPG-k kipörögtek az év első két hónapjában, van még azért ez-az. A The Witch and the Hundred Knight 2 során egy fertőzés az elsőszámú ellenség, ami 10 év alatti gyermekeket támad meg.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings - március 27. és 30. - PC, PlayStation 4, Switch

PC-re 27-én, további platformokra 30-án jön az Atelier sorozat új része, amivel egyébként a Koei Tecmo a széria 20. évfordulóját is ünnepli, és lezárja a Mysterious sztorivonalat. Egy páros egy különleges világba kerül, ami dúskál az alkímiához hasznos nyersanyagokban. Feladatuk ellátni egy várost, és megküzdeni mindenféle szörnyekkel.

2018. áprilisi játékmegjelenések

Pillars of Eternity II: Deadfire - április 3. - PC

Crisis on the Planet of the Apes VR - április 3. - PlayStation VR, HTC Vive, Oculus Rift

Extinction - április 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Rick and Morty - Virtual Rick-Ality - április 10. - PlayStation VR

Bombslinger - április 11. - PC, Xbox One, Switch

Dead in Vinland - április 12. - PC

Yakuza 6: The Song of Life - április 17. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Total War Saga: Thrones of Britannia - április 19. - PC [Előrendelés]

God of War - április 20. - PlayStation 4 [Előrendelés]

The Swords of Ditto - április 24. - PC, PlayStation 4

South Park: The Fractured but Whole - április 24. - Switch

Frostpunk - április 24. - PC

Sinner: Sacrifice for Redemption - április 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nintendo Labo - április 27. - Switch [Előrendelés]

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)