Hirdetés

Novemberben jön az utolsó nagy játékmegjelenési hullám idén

|

Rengeteg játék érkezik még az év utolsó heteiben, köztük nagy címekkel. Overkill's The Walking Dead, Fallout 76, Hitman 2, Battlefield V és sok minden más a terítéken.

Hirdetés

Most egy kicsit nézzen fel mindenki a Call of Duty: Black Ops 4-ből és a Red Dead Redemption 2-ből, mert lesz még játék, amire érdemes időt szakítani idén - ha máskor nem, majd a téli szünetben. Rögtön ezen a héten érkezik például a Diablo III: Eternal Collection, de a jövő hét is kimondottan izgalmas lesz egyebek mellett az Overkill's The Walking Dead PC-s változata és a 11-11: Memories Retold miatt. Aztán a hónap második felében jobban felpörög az élet, Spyro visszatér, a Fallout sorozat új résszel bővül, jön a következő Pokémon játék, a Hitman 2, az elhalasztott Battlefield V, valamint a Darksiders 3. És mindezeken felül valamikor elindul a Red Dead Online is, amivel a Take-Two megint annyi pénzt gyűjthet, hogy kijön belőle két GTA is. Ne feledjetek lapozni, a második oldalon a decemberben megjelenő játékok listáját is megtaláljátok!

Hirdetés

2018. novemberi játékmegjelenések

The Quiet Man - november 1. - PC, PlayStation 4

Elég fura teremtés a Square Enix és a Human Head Studios együttműködésében készülő The Quiet Man. A siket Dane-t irányítva járhatunk utána egy énekesnő elrablásának. Feliratok nincsenek, hangok alig-alig, így sokszor rajtunk áll, mit hogyan értelmezünk. A harcrendszert gondosan alkották meg, garantáltan látványos lesz. Készüljetek rá, hogy bevallottan rövid, egy menetben végigjátszható.

Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun! és Drum Session! - november 2. - Switch / PlayStation 4

A ritmusjátékok kedvelőinek mindenképp érdemes lesz ránéznie az új Taiko no Tatsujin játékokra. A Drum 'n' Fun! Switchre jelenik meg, és támogat mozgásérzékelős dobolást is (ezt a már elérhető demóban is ki lehet próbálni), míg a Drum Session! PS4-re érkezik. Ritmusra kell dobolni mindenféle dalokra.

Football Manager 2019 - november 2. - PC, Mac, Linux, iOS, Android

A SEGA focis menedzserjátéka nem nagy meglepetésre idén is új résszel jelentkezett, és jobb, mint valaha. Átdolgozták a traininget, megszerezték a Bundesliga licencet, és felfrissítették a menük kinézetét. 

Diablo III Eternal Collection - november 2. - Switch

A Diablo III Switchre költöztetése mindenki számára nagy ünnep, még egyedi konzolt is kiadnak a játékkal. Változatos kombinációkban, akár utazás közben is játszhatunk a Blizzard játékával, egyedül, kooperatívan, bárhogy.

The Forest - november 6. - PlayStation 4

Az Endnight nagy sikerű túlélőjátéka PlayStation 4-re költözik, ugyanazzal a tartalommal, ami a PC-sben már megtalálható. A kritikusoktól és a játékosoktól is jó értékeléseket kapott, ha nem próbáltátok, tegyétek meg most.

ARK: Extinction - november 6. - PC, Playstation 4, Xbox One

Mindhárom platformra egyszerre érkezik az ARK: Survival Evolved harmadik DLC-je, melyben a Földet kell megtisztítanunk a titánoktól, hogy biztosítsuk a jövőjét.

Déraciné - november 6. - PlayStation 4

A Sony következő PlayStation VR-os játéka a Déraciné lesz, melyet a SIE Japan Studio és a From Software közösen fejleszt. Egy nevelőintézetben egy tündér szerepében bóklászhatunk, hogy tárgyakat keresve rábukkanjunk egy rejtély megoldására.

Overkill's The Walking Dead - november 6. - PC

Konzolokra később jön, de PC-re már novemberben megjelenik a Payday fejlesztőinek kooperatív The Walking Dead játéka. Négy karakter egyikét irányítva próbálhatunk meg feladatok teljesítésével túlélni Washingtonban.

GRIP: Combat Racing - november 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-n jelenleg korai hozzáféréssel már játszható, de csak most érkezik a teljes változat minden platformra. Villámgyors autókkal száguldozhatunk nyakatekert pályákon, és közben lövöldözhetünk vetélytársainkra.

Carnival Games - november 6 . - Switch

A VR-os Carnival Games nem sikerült nagyon jól, de a switches simán lehet szórakoztató. 20 minijátékban mérhetjük össze tudásunkat barátainkkal (legfeljebb hárommal egyszerre), melyeket vásári vagy karneváli játékok ihlettek.

Steel Rats - november 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Motoros akció-platformerből nincs túl sok, de a hiányt a Steel Rats fogja most pótolni. Motoron ülve lövöldözhetünk robotokra és hajthatunk végre extrém trükköket.

Kursk - november 7. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Októberről elcsúsztatták, de most már elvileg tényleg megjelenik a Kursk, melyben egy tengeralattjárón, egy kém szerepében gyűjthetünk információkat a Shkval torpedókról.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry - november 7. - PC

Nem tudjuk, miért gondolta azt bárki, hogy életet kell lehelni a Leisure Suit Larry franchise-ba. A szerencsétlen csajozógép most a modern időkben keresi a gyors szerelmet.

Tetris Effect - november 9. - PlayStation 4

A Rez játékokat is jegyző Mizuguchi a Tetrist gondolta újra egy szürreális, de csodálatos, VR-ban is játszható játékban.

11-11: Memories Retold - november 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Elijah Wood is szerepel a Bandai Namco első világháborúban játszódó játékában, melyben egy fiatal kanadai fotós és egy német technikus szemszögéből ismerhetjük meg a háborút. Nem shooter lesz, hanem kaland, de a téma iránt érdeklődőknek érdemes odafigyelni rá. 

Lapozz a második oldalra a november második felében és a decemberben megjelenő játékokért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)