Hirdetés

Novemberben jön az utolsó nagy játékmegjelenési hullám idén

|

Rengeteg játék érkezik még az év utolsó heteiben, köztük nagy címekkel. Overkill's The Walking Dead, Fallout 76, Hitman 2, Battlefield V és sok minden más a terítéken.

Hirdetés

Spyro Reignited Trilogy - november 13. - PlayStation 4, Xbox One

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy elképesztő sikere után egy újabb, sokak számára kedves karakter kap ráncfelvarrást. Spyro első három kalandját hamarosan úgy élhetjük át, mintha eleve most készültek volna a játékok.

Project Highrise: Architect's Edition - november 13. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Egyre több tycoon játék költözik konzolokra, a Project Highrise lesz a következő. Felhőkarcolót kell építenünk, mely nem egy egyszerű feladat. Az Architect's Editionben megtalálható egy rakás DLC is.

Knowledge is Power: Decades - november 14. - PlayStation 4

A Sony ahelyett, hogy szépen elosztaná őket az évre, rögtön hét PlayLink-es játékot tesz elérhetővé egy napon. A Knowledge is Power folytatásában az elmúlt évszázadok popkultúrája és szórakoztatóipara kerül előtérbe, ezekkel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni. Új Power Play-ek is érkeznek, illetve új kihívások, mint a szelektálós meg a párosítós volt az első részben.

Ticket to Ride - PlayLink - november 14. - PlayStation 4

A népszerű társasjáték is kap egy PlayLink-es változatot. 2-5 játékos játszhatja, vasútvonalakat kell építeni a győzelemért. A PS4-es változatban Franciaország térképe is megtalálható.

Just Deal With It - november 14. - PlayStation 4

Póker, blackjack, römi és további kártyajátékok gyűjteménye a Just Deal With It, melyben 10-en mérhetik össze tudásukat. Csapatokat alkothatnak, küldetéseket teljesíthetnek, és szabotálhatják a többieket.

Chimparty - november 14. - PlayStation 4

18 partijátékban, 90 pályán 4 játékos ugrándozhat a győzelemért. Mindössze egy gombot kell megfelelő időben nyomogatni az irányításhoz. Egy kicsit hasonlít a Franticsre.

Wordhunters - november 14. - PlayStation 4

A Wordhuntersben a szavak kerülnek előtérbe, 15 játék keretében utazhatjuk be a világot és mutathatjuk meg, milyen jó a szókincsünk - előreláthatólag csak az EFIGS nyelvek egyikén, magyarul nem.

Uno (PlayLink) - november 14. - PlayStation 4

Sokak örömét vette már el az Uno, most már úgy is megteheti, hogy okostelefonokkal irányítjuk a játékot.

Melbits World - november 14. - PlayStation 4

Aranyos kis figurákat irányíthatunk, hogy más játékosokkal együttműködve, ritmusérzékünket és koordinációnkat használva teljesítsük a kihívásokat.

Fallout 76 - november 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Új területre téved a Bethesda, és kicsit kockázatot is vállal a Fallout 76-tal. Egyedül vagy kooperatívan, de mindenképp online játszható játék lesz, NPC-k nélkül. Egy hatalmas világot járhatunk be, mely négyszer akkora, mint a Fallout 4-é volt. Meglátjuk, hogyan sül el.

Warhammer 40,000: Mechanicus - november 15. - PC

A Warhammer 40,000 világát az XCOM egyes játékelemeivel keveri a Bulwark Studios alkotása, de több lesz egy szimpla klónnál. Két frakció feszül egymásnak.

Underworld Ascendant - november 15. - PC

Az Thief, az Ultima Underworld és a System Shock franchise atyjai egy belső nézetes akció-RPG-t hoznak el nekünk, amiben a Stygian Abysst járhatjuk be.

The Settlers History Collection - november 15. - PC

Jövőre érkezik a következő The Settlers játék, előtte viszont az eddig megjelent hét rész modern platformra optimalizált változatait vehetjük meg egy csomagban vagy külön-külön. 

SNK 40th Anniversary Collection - november 16. - Switch

Még mindig tombol a retro-őrület, aki nem minikonzolt készít, az klasszikus játékait költözteti modern platformokra. Az SNK a negyvenedik évfordulóra összecsomagolja legjobb játékait, és kiadja őket Switchre.

Civilization VI - november 16. - Switch

Nem a Diablo III lesz az egyetlen fontos játék, ami Switchre költözik novemberben. Jön a Civilization VI teljes értékű portja is, tele DLC-kkel, és minden jóval, ami a PC-s változatban megtalálható volt.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! / Let's Go, Eevee! - november 16. - Switch

A következő Pokémon játék átvesz bizonyos elemeket az óriási sikerű Pokémon GO-ból, viszont nem kell kimozdulni a játékhoz. Teljes értékű szerepjátékok lesznek, melyek alapjaként az 1998-as Pokémon Yellow szolgál. Tartalmaz új lényeket is. A két változat között az a különbség, hogy a pikachus esetében Pikachu a játékos kezdő lénye, az eevee-snél pedig Eevee.

Hitman 2 - november 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kellett egy kis szerencse ahhoz, hogy az IO Interactive elkészülhessen a 2016-os Hitman folytatásával, de a csapatot felkarolta a Warner Bros. A Hitman 2 sok mindenben fejlődik elődjéhez képest: új lehetőségeket kapunk, visszatér az aktatáska, és nem kell epizódokra várakoznunk. Visszatérnek közkedvelt elemek, mint például az ideiglenesen elérhető célpontok.

Trailblazers - november 18. - Switch

Aki már beleunt a Fast RMX-be, a hasonlóan pörgős Trailblazersszel próbálhatja betölteni az űrt Switchen.

Storm Boy: The Game - november 20. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android

Egy csodás és hangulatos kalandjátékot készít a Blowfish Studios Colin Thiele Storm Boy című könyve alapján. Film is készül belőle, januártól vetítik a mozik a tengerentúlon.

Battlefield V - november 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kisebb halasztás után novemberben megjelenik a Battlefield V, egyelőre battle royale nélkül, de legalább egyjátékos történet lesz. Ezúttal a második világháborúban szállhatunk harcba gyönyörű tájakon, nagyobb hangsúlyt kap a csapatjáték, és még grandiózusabb lesz az élmény.

Warframe - november 20. - Switch

A sokak által free-to-play Destinynek nevezett Warframe követve a trendeket Switchre látogat, és Online előfizetés nélkül is játszható lesz.

Farming Simulator 19 - november 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A farmerek újra gépekbe pattanhatnak, ezúttal többe, mint amennyibe eddig valaha. A felhozatalhoz csatlakozott a John Deere is, a látvány sokat javult, és új zónákban gazdálkodhatunk.

Darksiders III - november 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A THQ Nordic újraélesztette a Darksiders franchise-t, egy vadonatúj antihősnő, Fury szerepében kaszabolhatunk a végtelenségig.

Asterix & Obelix XXL 2 HD - november 29. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A "remasterek, amiket senki nem kért" listára felkerül az Asterix and Obelix XXL2 HD is, viszont jópofa volt a 13 éve megjelent eredeti, a franchise-t kedvelőknek ezzel is érdemes tenniük egy próbát. A Microïds a látványon javít elsősorban.

Ride 3 - november 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A motoros játékok kategóriájának egyeduralkodója, a Milestone újabb Ride játékot készít, melyben még tovább csiszolja az eddigi élményt. Még több motorral járhatunk még több helyszínen, városokban, hegyekben és épített pályákon, játszhatunk a karriermódban vagy online, teljesíthetünk folyamatosan frissülő kihívásokat. Tartalmas lesz, csak legyen jó is e mellé.

ARK: Survival Evolved - november 30. - Switch

Meglepődtünk volna, ha épp az ARK nem támadja be a Switchet, de nyugi, jön, lehet dinók között túlélni.

Red Dead Online - november - PlayStation 4, Xbox One

A Rockstar, ahogy a GTA V esetében, úgy a Red Dead Redemption 2-nél is késlelteti az online játékot, hogy megfelelő figyelmet kaphasson. Arról, hogy pontosan milyen lesz az élmény, még semmit nem tudunk, de remélhetőleg bandákba verődve riogathatjuk a többi banditát, bankot rabolhatunk, és terrorizálhatjuk a vadnyugat szerény népét.

2018. decemberi játékmegjelenések

Override: Mech City Brawl - december 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Just Cause 4 - december 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Thronebreaker: The Witcher Tales - december 4. - PlayStation 4, Xbox One

Mutant Year Zero: Road to Eden - december 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Jagged Alliance: Rage! - december 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One

The Last Remnant Remastered - december 6. - PlayStation 4

Super Smash Bros. Ultimate - december 7. - Switch

Earth Defense Force 5 - december 11. - PlayStation 4

Insurgency: Sandstorm - december 12. - PC

Borderlands 2 VR - december 14. - PlayStation 4

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)