Hirdetés

November második felében is érkeznek még izgalmas játékok

|

A hónap hátralévő részében háborúkba megyünk és veteményest gondozunk.

Hirdetés

Bár kétségtelenül október végén és november elején futnak be a szezon legfontosabb címei, azért a hónap második feléről sem érdemes megfeledkeznünk. 

Hirdetés

Tegnap is örülhettek a különböző platformok tulajdonosai, hiszen november 16-án futt be Switchre a SNK 40th Anniversary Collection, a Civilization VI és a Pokémon: Let's Go, Pikachu! / Let's Go, Eevee!, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Hitman 2. A játékipar örökké zakatoló fogaskerekei azonban továbbra sem állnak le, mutatjuk, mire számíthatok még novemberben. 

November 18.

Trailblazers - Nintendo Switch

November 20.

Storm Boy: The Game - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android

Battlefield V - PC, PlayStation 4, Xbox One

Warframe - Nintendo Switch

Farming Simulator 19 - PC, PlayStation 4, Xbox One

November 27.

Darksiders III - PC, PlayStation 4, Xbox One

November 29.

Asterix & Obelix XXL 2 HD - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch

November 30.

ARK: Survival Evolved - Nintendo Switch

Ride 3 - PC, PlayStation 4, Xbox One

Azt sem szabad elfelejteni, hogy valamikor novemberben elstartol még a Red Dead Online bétája is PS4-en, illetve Xbox One-on, de a kezdés pontos dátumát egyelőre még nem kötötte az orrunkra a Rockstar csapata. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)