Hirdetés

Eljött az év játékmegjelenések szempontjából legfontosabb hónapja

|

Forza Horizon 4-gyel és Assassin's Creed Odyssey-vel nyit, a Call of Duty: Black Ops 4-gyel folytatódik, majd a Red Dead Redemption 2-vel zárul október. És még nincs vége az évnek, elmondjuk, mi vár ránk a következő 3 hónapban.

Hirdetés

Eddig egyáltalán nem rossz az őszi szezon, szeptemberben egy óriási sikert arató Spider-Man és egy vegyes fogadtatású, de mégis inkább jó, mint rossz Shadow of the Tomb Raider miatt volt érdemes játékra fordítani az egyébként szociális kapcsolatok építésére, tespedésre vagy alvásra szánt időt. Októberben még több olyan játék jön, ami felboríthatja a bioritmust. A jövő héten érkezik a Forza Horizon 4, amiről ide írtunk tesztet, és az Assassin's Creed Odyssey is, mindkettő rengeteg tartalommal, ami az év végéig elég lenne, de nem sokat kell várnunk, hogy a battle royale móddal újra különösen érdekessé tett Call of Duty: Black Ops 4 is megérkezzen és megpróbálja csökkenteni a PUBG-játékosok létszámát. Aztán a hónap végén megkapjuk az év legjobban várt játékát, a Red Dead Redemption 2-t, ami hatalmas lesz, rengeteg izgalmat ígér, és mivel a Rockstar csinálja, simán lehet, hogy új szintre emeli a nyílt világú akciójátékok műfaját. A vele egy napon megjelenő Mancs őrjárat játéknak komolyan fel kell készülnie, ha szembe akar szállni. Alább a lista, ne felejtsetek el lapozni, a második oldalon megtaláljátok a novemberi és decemberi megjelenéseket is!

Hirdetés

2018. októberi játékmegjelenések

Forza Horizon 4 - október 2. - PC, Xbox One

Vannak, akik már péntek óta játszhatják (a média meg nagyjából két hete), de hivatalosan csak október 2-án jelenik meg a Forza sorozat következő része. Hetente változó évszakok, minden eddiginél több autó, és egy gyönyörű táj vár mindenkit - csak a táncokkal és öltözékekkel kell megbékélni.

Fist of the North Star: Lost Paradise - október 2. - PlayStation 4

A Fist of the North Star sorozat folytatása több elemében hasonlít a Yakuza játékokra. Eden városában verhetünk össze antipatikus figurákat, vagy amikor épp nem ezt csináljuk, mókás minijátékokban vehetünk részt.

Mega Man 11 - október 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Több gyűjtőcsomag után rendes folytatást kap a Mega Man sorozat, melynek játékmenete a korábbiakhoz hasonló marad, látványvilágát pedig egy kicsit felturbózzák.

Astro Bot Rescue Mission - október 2. - PSVR

A Playroom VR a PSVR egyik legmókásabb, legszórakoztatóbb játéka, úgyhogy jó látni, hogy a "franchise"-zal a Sonynak vannak még tervei. Az Astro Bot Rescue Mission főszereplője egy kis robot, őt segíthetjük társai megtalálásában. 20 pályán át ugrándozhatunk vele; egy platformer lesz, nem egy minijáték gyűjtemény, de érdemes rá odafigyelni.

Valthirian Arc: Hero School Story - október 2. - PC, PlayStation 4, Switch

A Valthiria Academy irányítóiként a mi feladatunk kiképezni a jövő varázslóit az Agate által fejlesztett JRPG-tycoon hibridben.

Assassin's Creed Odyssey - október 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A tavalyi, a megszokottnál eggyel több év alatt elkészített Origins csodálatos lett, és épp zeért nem számítottunk arra, hogy már idén új Assassin's Creed játékot kapunk. Pedig az Odyssey megjelenése már nincs messze, a héten bejárhatjuk az ókori Görögországot Alexios vagy Kassandra szerepében.

Super Mario Party - október 5. - Switch

Mielőtt még bedöntenék a játékboltok pultjait a Nintendo Switch-tulajok a Pokémon Let's Go játékok és a Super Smash Bros. Ultimate miatt, érkezik a Super Mario Party; egy társasjáték, amiben különböző minijátékokban eshetünk egymásnak barátaink és családtagjaink társaságában.

Mark of the Ninja Remastered - október 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Klei 4K felbontással, újrakevert hangokkal, New Game+ móddal és egy DLC-vel együtt adja ki ismét pár évvel ezelőtt sikert aratott játékát.

Space Hulk: Tactics - október 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A következő Warhammer játék alapját a Space Hulk társasjáték adja, a fejlesztők azt próbálták meg hűen adaptálni. Két, történetközpontú kampány, felfrissített szabályrendszer, testreszabható egységek és online módok is lesznek.

Evasion - október 9. - PC VR, PlayStation VR

A VR-ban lövöldözés mindig jó program, az Evasionben pedig bőven lesz mire lőni. A sci-fi bullet hell shooterként leírt játékban egyedül vagy haverokkal együtt küzdhetünk robotbogarakkal.

Child of Light - október 11. - Switch

A Ubisoft csodálatos játéka Switchre költözik. Ha nem próbáltátok még, feltétlenül tegyétek meg, tökéletesen illik a platformra.

Luigi's Mansion - október 12. - 3DS

Készül egy vadonatúj Luigi's Mansion játék is, de előbb az eredetileg GameCube-ra kiadott első rész jön felújítva 3DS-re.

Call of Duty: Black Ops 4 - október 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az idei Call of Duty más lesz, mint a többi, de ez nem feltétlenül baj - pláne ha jövőre egy olyat kapunk, amiben a sztori elsőbbséget élvez. Most kampány nem lesz, de a hagyományos többjátékos módok visszatérnek, nagyobb hangsúlyt kapnak a specialisták, lesz egy battle royale mód és visszautazhatunk az ókorba zombikat irtani.

The World Ends With You: Final Remix - október 12. - Switch

A The World Ends With You egy kiváló játék, ezt már tíz évvel ezelőtt DS-en, 2012-ben pedig iOS-en is bizonyította. Most megjelenik a switches változat egy extra fejezettel, kétfős harccal, új zenékkel kiegészítve.

Disgaea 1 Complete - október 12. - PlayStation 4, Switch

A Disgaea franchise 15. évfordulójának alkalmából érkezik a Disgaea 1 Complete, ami a Disgaea: Hour of Darkness felújított változata lesz, kiegészítve az Etna Mode-dal, mely az Afternoon of Darknessben debütált.

Lapozz a második oldalra a hónap második felében, valamint a novemberben és decemberben megjelenő játékok listájáért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)