Hirdetés

Négy játék közül választhatnak a februári GameStar vásárlói

|

Az eredeti tervekkel ellentétben választható teljes játékkal érkezik a magazin, a Hue mellett a Serial Cleaner, a Tempest vagy a Seraph valamelyikére csaphattok le.

Hirdetés

Hétfőn még arról számoltunk be, hogy a Hue lesz a 2019/02-es GameStar teljes játéka, de azóta némileg változott a helyzet. Beszállítói hiba miatt ugyanis nem kaptunk elegendő kódot, ezért gyorsan megoldást kellett találnunk a problémára, mert nyilván az elképzelhetetlen, hogy egy olvasónknak ne jusson ebben a hónapban teljes játék. 

Hirdetés

Végül a következő megoldást sikerült találni: a februári GameStar magazin választható teljes játékkal érkezik meg, erről az előfizetőinket már külön tájékoztattuk. Az olvasók határozhatnak arról, hogy a Hue mellett döntenek, vagy esetleg a Serial Cleaner, a Tempest, netán a Seraph Steam kulcsára csapnak le. Remek játékok egyébként ezek is, ráadásul mind különböző zsáner képviselői, szóval most tényleg mindenki a saját szája íze szerint válogathat.

A Serial Cleaner például egy zseniális 2D-s lopakodós akciójáték, ami jelenleg 15 euróba került a Steamen.

A Tempest a marcona kalózvilág kedvelőinek lesz tökéletes választás, akik véres tengeri csatákban vehetnek részt, és mitikus lényekkel is összeakaszthatják kalózbajszukat - mindezért egyébként 15 eurót kellene fizetni a Steamen.

Végezetül Seraph most épp 13 euróért fut ugyancsak a Steamen, a Dreadbit játéka egy 2D-s akrobatikus platformer-lövölde, ez a skill-alapú, gyors játékok, és az adrenalinőrültek kedvence lehet. 

Fontos, hogy a kódokból korlátozott mennyiség áll rendelkezésre, tehát elképzelhető, hogy a négy közül valamelyik ki fog fogyni. Ebben az esetben az adott játék kikerül a választható címek listájából. Az viszont teljesen biztos, hogy a négy teljes játék közül valamelyikből minden egyes olvasónak jut majd. Szeretnénk mindezeken túl elnézést kérni tőletek, nagyon sajnáljuk, hogy rajtunk kívül álló okokból ehhez a kényszermegoldáshoz kellett nyúlnunk. Nagyon reméljük, hogy élvezni fogjátok a négy játék közül azt, amit választotok majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)