Hirdetés

Limitált ideig, kedvezményes áron és extra ajándékkal szerezheted meg a 2019/08-as GameStart

|

Hiányzik a gyűjteményedből az augusztusi magazin? Ha sietsz, akkor most remek áron, három eurós ajándékkuponnal egybecsomagolva csaphatsz le rá.

Hirdetés

Bizonyára ti is láttátok (vagy ha nem, akkor most szólunk), hogy az augusztusi GameStar magazin teljes játéka a GOG.com-os, DRM-mentes Age of Wonders 3: Deluxe Edition volt. A játékhoz tartozó kódok korlátozott ideig, egészen pontosan október 17-ig válthatóak be, ez a dátum pedig vészesen közeleg. Úgy gondoltuk tehát, hogy egy kedvezményes árral és némi extra ajándékkal szeretnénk kedveskedni azoknak, akik a hátralévő pár napban szerzik be a 2019/08-as GameStart.

Hirdetés

Ide kattintva Piacterünkön mindösszesen 1500 forintért vásárolhatjátok meg az augusztusi GameStart (benne az említett teljes játékkal), sőt további ajándékként 3 euró értékű Eneba kuponkódot is adunk nektek mellé, amelyet az eneba.com-on vásárolva tudtok felhasználni. Nagyon fontos, hogy ezt a kedvezményes árat csak úgy tudjuk biztosítani, hogy személyesen fáradtok be a magazinért a szerkesztőségbe (1139 Budapest, Váci út 85., bejárat a Frangepán utca felől), ami egyébként remek alkalmat biztosít arra is, hogy adjatok nekünk egy pacsit. 

Az Age of Wonders 3-at egyébként augusztusban Kaci is streamelte a YouTube-csatornánkon, szóval bátran nézzetek bele ebbe a videóba, ha többet akartok megtudni a játékról. 

Siessetek, ha nem akartok lecsúszni erről a lehetőségtől! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)