Hirdetés

Erőszakról és karton VR-ról szól április

|

A Mortal Kombat 11 és a Days Gone emelkednek ki a hónap kínálatából, de jön az új, VR-os Labo készlet is. Májusban is lesz egy-két érdekesség.

Hirdetés

Onnan lehet tudni, hogy közeledik a tavaszi szezon vége, hogy a játékmennyiség nem sokat csökken, de a tripla A-s játékok száma annál jobban. A hónap első felében csak a Nintendo Labo VR Kit számít nagynak, viszont az utolsó két hétben jobb lesz a helyzet: érkezik végre a sokat csúsztatott Anno 1800, a világot meg nem váltó, de szórakoztató co-op mókának ígérkező World War Z, a Mortal Kombat 11, valamint a Sony következő nagy dobása, a Days Gone. Lapozzatok a második oldalra az április második felében esedékes, valamint a májusi megjelenésekért, és írjátok meg, ti melyik játékot várjátok a felsorolásból!

Hirdetés

2019. áprilisi játékmegjelenések

Darksiders: Warmastered Edition - április 2. - Switch

Bár a Darksiders III switches változatáról egyelőre nincs hír, az első játék felújított kiadása megjelenik a platformra. Lehet, hogy a THQ Nordic csak teszteli a terepet, kíváncsi arra, mekkora érdeklődés mutatkozik a játék iránt, és ennek fényében dönt a folytatások átportolásáról.

AngerForce: Reloaded - április 2. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-re már 2017-ben megjelent, de most konzolokon is tiszteletét teszi a '90-es évek shoot 'em upjai előtt tisztelgő AngerForce: Reloaded. A feladat egyszerű: lövünk mindenre, ami támad, és kerülgetjük a lövedékeket.

Borderlands: Game of the Year Edition - április 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A The Handsome Collection sajnos nem tartalmazta, de most végre megjelenik a Borderlands felújított kiadása, PlayStation 4-re és Xbox One-ra különálló játékként, PC-re pedig egy az alapjátékhoz érkező frissítés formájában. A Gearbox és a projektnél besegítő Blind Squirrel Games nem csak a látványon javítottak, de a konzolos változatot négyfős osztott képernyős móddal, SHiFT kód támogatással bővítették, keményebbé tették az utolsó bosst, és átvették a minimapet a Borderlands 2-ből. Akár kihagytátok eddig, akár újra elővennétek, most lesz igazán érdemes.

Dangerous Driving - április 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az egykor a Burnout játékokon dolgozó fejlesztők által alapított Three Fields Entertainment még mindig nem olyan nagy, hogy rendes, méltó szellemi utódot készíthessen a félretett franchise-nak, de két Danger Zone után most megpróbálkoznak valami eggyel nagyobbal. A Dangerous Drivingban kötött pályákon versenyezhetünk, miközben igyekszünk kilökni vetélytársainkat, és elkerülni az egyébként látványos borulásokat.

Weedcraft Inc. - április 11. - PC

A Devolver Digital egy ajándék a világnak: az indie-kkel foglalkozó kiadó nem fél érzékeny témájú játékok terjesztésében (heh) segíteni. A Weedcraft Inc. középpontjában egy testvérpár áll, akik apjuk halála után igyekeznek a lehető legsikeresebb marihuánatermesztő és -terjesztő vállalatot létrehozni. Természetesen a politika is gátolja őket ebben, de csak rajtunk áll, végül mennyire járnak sikerrel.

Nintendo Labo VR Kit - április 12. - Switch

A Nintendo olyan VR-élményt kínál, amilyet csak ő tud. Kartonból VR-szemüveget készíteni nem új ötlet, azonban a Switchcsel és a Joy-Conokkal kiegészítve egész különleges játékokat lehet összerakni. Ötféle kiegészítő található a csomagban, és több mint 60 játék és élmény érhető el a szoftverrel, valamint saját játékokat is programozhatunk a Toy-Con Garage VR-ral.

Konami Anniversary Collection - Arcade Classics - április 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Konami előrángatja néhány klasszikus játékát, és több csomagban adja ki őket az év során. Az első a Haunted Castle, Typhoon (A-JAX), Nemesis (Gradius), Vulcan Venture (Gradius II), Life Force (Salamander), Thunder Cross, Scramble és TwinBee játékokat fogja tartalmazni.

One Finger Death Punch 2 - április 15. - PC

Több mint egy éve jelentette be a Silver Dollar Games a One Finger Death Punch folytatását, amiben ugyanúgy két gomb használatával kell szétcsapnunk pálcikaembereket, mint az első részben. Meglepően komplex. Demó is van a Steamen, próbáljátok ki!

Lapozz át a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)