Hirdetés

Augusztusban beindul az őszi játékszezon

|

Jön az első nagy hullám, és már azt is látjuk, hogy szeptemberben sem lesz sok időnk pihenni.

Hirdetés

Az álmos július után végre újra belendül a játékipar, elkezdenek a kiadók és fejlesztők a karácsonyi szezonra készülni. Annyi játék érkezik manapság, hogy mindenki próbál taktikázni, elkerülni az októberi és novemberi, kiemelt fontosságú időszakot, amikor az év legnagyobb durranásaira számíthatunk. Tudják, hogy a felhasználók kerete is véges, és vannak játékok, amikkel egyszerűen nem érdemes versenybe szállni. Ezért telt meg ilyen szépen már augusztus is, bár tény, hogy a Control, és a Man of Medan mellett nem nagyon akad teljesen új, AAA-szintű alkotás a listán. Na de majd szeptemberben; a teljes augusztusi és szeptemberi listáért lapozzatok át a 2. oldalra, miután az 1. oldal végére értetek.

Hirdetés

2019. augusztusi játékmegjelenések

Madden NFL 20 - augusztus 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Néhány apró javítással, módosítással, és a Longshot módot leváltó, csökkentett sztorimóddal jelenik meg a Madden NFL széria idei része. Az újdonságok főleg a hardcore rajongókat fogják boldoggá tenni.

The Church in the Darkness - augusztus 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A játék 1977-be repít minket vissza. A főszereplő unokatestvére, Alex egy vallásos szekta tagjává vált, és a dél-amerikai dzsungelbe utazott társaival. A mi feladatunk lesz utána menni, majd kideríteni, hogy mi zajlik ott valójában. Minden újrajátszásnál megváltozik a történet, a szektások személyisége, viselkedése, motivációi, úgyhogy érdemes lehet többször is nekifutni.

Age of Wonders: Planetfall - augusztus 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Planetfall egy teljes értékű játék lesz, nem pusztán egy kiegészítő. A Triumph Studios játékában hat frakció egyikét irányítva építhetjük ki birodalmunkat, harcolhatunk másokkal, titkokra deríthetünk fényt, és mélyen elmerülhetünk az egyjátékos kampányban.

Metal Wolf Chaos XD - PC, PlayStation 4, Xbox One

A FromSoftware 2004-es játéka a Devolver Digital segítségével szépül meg. A Metal Wolf Chaos XD-ben egy mechben ülve küzdhetünk a nemzetet támadó gonoszok ellen.

A fejlesztők szebb látványt, jobb mentési rendszert, átdolgozott irányítást és felfrissített játékmenetet ígérnek, úgyhogy aki valahogy játszott az eredetivel és szerette, nézzen rá erre is.

DC Universe Online - augusztus 6. - Switch

Újabb free-to-play játék látogat el Switchre: a Daybreak szuperhősös MMO-ját, a DC Universe Online-t hamarosan a Nintendo konzolján játszók is élvezhetik.

Silver Chains - augusztus 6. - PC

A hó végén is érkezik egy belső nézetes horrorjáték, de aki már nem bír addig várni (vagy nem kedveli kimondottan a Blair Witch franchise-t), tehet egy próbát a Silver Chainsszel. A helyszín egy - első látásra - elhagyott birtok, ahol borzalmas dolgok mentek végbe. Itt ébred fel amnéziában szenvedő főhősünk, Peter, aki kiutat keres, de annál sokkal többet talál.

The Forbidden Arts - augusztus 7. - PC, Xbox One, Switch

A Stingbot Games kedves akció-kaland platformerében Phoenixet irányítjuk, egy fiatal fiút, akit látomások gyötörnek, és akinek célja a tűz mesterévé válni.

Pillars of Eternity: Complete Edition - augusztus 8. - Switch

Az Obsidian fantasztikus szerepjátékát a White March kiegészítőkkel együtt játszhatjuk újra Switchen.  

Ancestors Legacy - augusztus 13. - PlayStation 4, Xbox One

Miután a Hatreddel megpróbálta magára vonni a figyelmet (inkább kevesebb, mint több sikerrel), egy sokkal elfogadhatóbb és jobb stratégiai játékkal jelentkezett a Destructive Creations. Az Ancestors Legacyben négy nemzet esik egymásnak, hogy harccal rendezzék nézeteltéréseiket. A PC-s változat nem lett rossz, valószínűleg konzolokon is hasonló minőséget kapunk.

Rebel Galaxy Outlaw - augusztus 13. - PC

Félig-meddig a Rebel Galaxy előzményeként szolgál majd az Outlaw. A galaxis különböző fura szerzeteinek teljesíthetünk küldetéseket az űrben repkedve. 

Fell Seal : Arbiter's Mark - augusztus 14. - Switch

Aki felnéz a Steamre, láthatja, milyen szépen kitapétázták a játék aloldalát a fejlesztők 8-9-es pontszámokkal. A 6 Eyes Studio körökre osztott akció-szerepjátéka tényleg jó lett, és ezt hamarosan a switchesek is megtapasztalhatják.

Ion Fury - augusztus 15. - PC

Eredetileg Ion Maiden néven jelent volna meg a 3D Realms és a Voidpoint új retro FPS-e, de egy bizonyos zenekar ügyvédei nem díjazták az öteletet. Az Ion Furyra ettől függetlenül érdemes odafigyelni: a Duke Nukem 3D motorjára épülő játék a nosztalgiázni vágyóknak fog igazán tetszeni, de mindenkinek ajánlott, akit nem irritál a '90-es évek shootereinek látványvilága. A PlayStation 4-es, Xbox One-os, és switches kiadások később jönnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)