Hirdetés

2019 egyik legjobb játékával bővül hamarosan a PC Game Pass

|

Még nem tudjuk, mi mindent hoz június második fele a Game Pass előfizetőinek, de az egyik játékot már leleplezték.

Hirdetés

Már jó ideje elérhető PC-n is a Game Pass, az Xbox terjedelmes játékkínálata, ami több száz címet kínál és folyamatosan bővül. Néhány játék, mivel eleve nem jelent meg más platformra, csak a PC-s előfizetőket boldogítja, és június 21-én egy újabb exkluzív érkezik.

Ez pedig nem más, mint a Creative Assembly nagy múltú sorozata, a Total War 2019-ben megjelent felvonása, a Three Kingdoms.

Hirdetés

A játékban Kínába látogathatunk el, hogy a három királyság korában, a Han-dinasztia összeomlásának idején próbáljunk meg birodalmat építeni, erőszakos és diplomáciai úton befolyást szerezni, valós idejű csaták során irányítani terjedelmes seregeinket. Játékmenetbeli újításainak köszönhetően ez az egyik legjobb játék a sorozatban, és nem mellesleg egészen gyönyörű.

Azt, hogy mivel bővül még a Game Pass a közeljövőben, várhatóan jövő hét kedden árulják el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)