Hirdetés

Túl vagyunk február legkeményebb napján, de jönnek még izgalmas játékok

|

Remélhetőleg nem költöttétek el minden pénzeteket a pénteken megjelent címekre.

Hirdetés

Ahogy azt időben jeleztük, február 15-én négy AAA játék is megjelent. Sajnos csak a Metro Exodusra lehet őszintén azt mondani, hogy igazán jó, meg talán még jóindulattal a Far Cry New Dawnra, de a Crackdown 3-ra és a Jump Force-ra semmiképp.

Hirdetés

Február második fele sokkal csendesebb lesz. A jövő héten már nem csak az EA vagy Origin Access különböző változataira előfizetők számára lesz elérhető az Anthem, péntektől mindenki játszhat, aki fizet érte. Aztán ott van még a DiRT Rally 2.0, ami minden jel szerint jobb lesz az egyébként fantasztikus elődjénél, illetve a Trials Rising, mely a Ubisoft ígérete szerint a legtartalmasabb rész lesz a sorozatban. Ez maradt még erre a hónapra:

Február 19.

Yakuza Kiwami - PC

Február 21. 

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Batalj - PC

Február 22.

Anthem - PC, PlayStation 4, Xbox One

Február 26.

DiRT Rally 2.0 - PC, PlayStation 4, Xbox One

Stellaris: Console Edition - PlayStation 4, Xbox One

Trials Rising - PC, PlayStation 4, Xbox One

The LEGO Movie 2 Videogame - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A márciusi megjelenéseket megtaláljátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)