Hirdetés

Februárban egy nap lesz fontos, de az nagyon

|

Már az év második hónapjában is rengeteg régóta várt játék jelenik meg: jön az Anthem, a Metro Exodus, és az új Far Cry is.

Hirdetés

Valamiért négy kiadó is úgy gondolta, hogy február 15-én kell megjelentetnie játékát, de mint tudjuk, a játékosoknak nincs végtelen pénze, így valószínűleg sokaknak csak egy fér bele. A Jump Force egy szűkebb rétegnek szól, de a Metro Exodus és a Far Cry New Dawn nagyjából ugyanannak a nagy, hardcore közönségnek lehet érdekes. A Crackdown 3 iránt nem mutatkozik nagy érdeklődés, és amúgy is bekerül a megjelenése napján az Xbox Game Passba, így egy kicsit könnyebb lehet a döntés. A helyzetet ugyanakkor nehezíti, hogy a speciális kiadások vásárlói az Anthemmel is ekkor kezdhetnek játszani, a hivatalos megjelenés előtt egy héttel. Így vagy úgy, érdekes lesz látni majd a heti eladási toplistát. Írjátok meg kommentben, ti melyiket fogjátok választani, és nézzétek meg február, valamint március egyéb megjelenéseit is. Ne felejtsetek el átlapozni a második oldalra!

Hirdetés

2019. februári játékmegjelenések

Ace Combat 7: Skies Unknown - február 1. - PC

Az Ace Combat 7 nagy sikerrel érkezett meg konzolokra januárban, de a PC-s változattal még váratta egy kicsit a népet a Bandai Namco. Most ez is jön, remélhetőleg hasonló (vagy jobb) minőségben, mint a PS4-es és az Xbox One-os kiadások.

Away: Journey to the Unexpected - február 5., 7., 8., 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Feel-good FPS-ként jellemzi játékát az Aurelien Regard Games. A főszereplő gyermek harcban nem olyan ügyes, de barátkozni könnyen tud, és elsősorban ezt a képességét kihasználva juthat túl az útjába álló akadályokon. A 2D-s ellenfelek megmosolyogtatóak, de alapvetően nem vesznek el a játék értékéből - meglátjuk, egyébként mennyire lesz szórakoztató. A PS4-es változat 5-én, a switches 7-én, a One-os 8-án, a PC-s pedig 13-án jelenik meg, csak hogy nehéz legyen követni.

Astroneer - február 6. - PC, Xbox One

2016 decembere óta játszható korai hozzáféréssel, de csak most tekinthető teljes értékűnek a System Era Softworks űrben játszódó, felfedezős-építgetős játéka. Bázisokat és járműveket építhetünk, feltérképezhetünk egy terjedelmes naprendszert, egyszerre akár három barátunkkal együtt.

God Eater 3 - február 8. - PC, PlayStation 4

A következő God Eater játék elődjéhez hasonlóan szintén egy hack and slash lesz, hatalmas szörnyekkel nézhetünk szembe.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 - február 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Folytatást kap a nem túl jól sikerült Monster Energy Supercross, és ettől sem érdemes többet várni, mint amennyit az elmúlt évben a Milestone játékai általánosságban nyújtottak. Frissített karrier módot kapunk új kihívásokkal, valamint kibővítik a pályaszerkesztőt és a testreszabási lehetőségeket.

Hyper Jam - február 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Hyper Jam egy izometrikus nézetű, többjátékos lövöldözős játék lesz, amiben 2-4 játékos csaphat össze akár egy képernyő előtt ülve, akár online.

Degrees of Separation - február 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egy nagyon érdekes, egyedül vagy párban is játszható kalandjáték lesz a Degrees of Separation, aminek középpontjában két eltérő karakter, Ember és Rime állnak. Az egyik a fagyban, a másik a melegben él, az előrehaladáshoz ezt kell kihasználnunk. A történetet Chris Avellone írja.

A Fold Apart - február 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Lightning Rod Games több díjra jelölt, 3D-s, ügyességi játéka egy távkapcsolat nehézségeiről szól. 

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm - február 14. - PC

A Civilization VI következő kiegészítőjét sok eleme miatt izgatottan várjuk, de leginkább azért, mert érkezik vele kilenc új vezető és nyolc nép, köztük Mátyás király és a magyarok. Emellett környezeti hatásokkal kell számolnunk, használhatunk megújuló energiaforrásokat, valamint nagyobb hangsúlyt kap a diplomácia.

Far Cry New Dawn - február 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Váratlanul hamar jön a következő Far Cry játék, ami egy spin-off lesz. A New Dawn az ötödik rész után tizenhét évvel játszódik, ugyanúgy Hope megyében, amit egy atomrobbanás eléggé megtépázott. A túlélők megpróbálják újraépíteni a világot, de egy ellenséges csoport, élükön egy ikerpárral, nem a békés együttélésben hisz. Házilag barkácsolt fegyverekkel és járművekkel szállhatunk szembe velük.

Jump Force - február 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Weekly Shōnen Jump magazin 50. évfordulójának örömére a Bandai Namco egy olyan verekedős játékot ad ki, amiben a legnépszerűbb animék és mangák szereplői csapnak össze. Lesznek benne karakterek például a Bleachből, a Narutóból, a Dragon Ballból és a One Piece-ből is. Anime-rajongók mindenképp pillantsanak majd rá.

Crackdown 3 - február 15. - PC, Xbox One

Többszöri halasztás után végre megjelenik a Microsoft idei első saját játéka. Ezen a ponton már végképp nem tudjuk, mire számíthatunk, de annyi biztos, hogy lesz egyjátékos kampány és példátlan mértékű rombolást lehetővé tevő többjátékos mód is. Ha máshogy nem, az Xbox Game Passra előfizetve érdemes lesz tenni vele egy próbát.

Metro Exodus - február 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Metro Exodusszal a 4A Games szintet lép, és egy igazi AAA játékkal örvendeztet meg minket. A történet egy évet ölel fel, mely alatt átszeljük Oroszországot az Aurora nevű, mozgó bázisként szolgáló vonattal, és huzamosabb időt töltünk a felszínen. Természetesen az évszakok is váltják majd egymást.

Lapozz a második oldalra a hónap további megjelenéseiért, és a márciusi játékok listájáért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)