Hirdetés

Marvel-hősök és párizsi nácik teszik érdekessé júliust

|

Még nem a Marvel's Avengers jelenik meg, de egy másik játékban harcba vihetjük kedvenc hőseinket. Új Wolfensteinekre, újabb Quantic Dream játék PC-s debütálására, és még egy Stranger Things adaptációra is számíthatunk.

Hirdetés

Az E3 során a fejlesztők és kiadók megszórtak minket egy rakás megjelenési dátummal, látszik, hogy ez az év is elég sűrű lesz. Közel 90 idén megjelenő játék dátumát tudjuk már, és több mint 70-ét még nem, de az augusztusi gamescom során biztosan változik az arány. Szeptemberben indul be igazán az élet, akkor majdnem annyi játék jön, mint az év hetedik és nyolcadik hónapjában összesen, de az ínyencek addig is izgalmas kínálatból válogathatnak. A július második felében megjelenő játékokat, valamint az augusztusi felhozatalt a második oldalon találjátok, ne felejtsetek el lapozni!

Hirdetés

2019. júliusi játékmegjelenések

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - július 2. - Switch

Nem lett nagy szám a Red Faction: Guerrilla újrakevert változata, senki nem volt vele igazán elégedett. A THQ Nordic mégis úgy látta, hogy ki kell adnia Switchre. A PS4-es és Xbox One-os változatot elnézve nem egy nagy vállalás a port elkészítése, reméljük, ha már jobb nem lesz, legalább rosszabb sem.

Final Fantasy XIV Online: Shadowbringers - július 2. - PC, Mac, PlayStation 4, Switch

Újabb nagy kiegészítőt kap a Final Fantasy XIV Online, mely új területet, új fajt, új szakmákat, mobokat, 8 fős raideket hoz, valamint 70-ről 80-ra növeli a szintkorlátot. 

Stranger Things 3: The Game - július 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android

Július 4-én debütál a Netflixen a Stranger Things harmadik évada, melyet egy retro hangulatú játék is kísér. Bejárhatjuk Hawkinst, találkozhatunk a fő karakterekkel, sőt, irányíthatjuk is őket. Ha ledaráltátok az új szezont, essetek neki!

Sea of Solitude - július 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az EA Originals segítségével számos kiváló játék valósult már meg, ennek köszönhetjük az A Way Outot és az Unraveleket is. A következő egy elgondolkodtató kalandjáték lesz, melynek középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy félig elárasztott városban kutat egy szörnyeteg után.

Attack on Titan 2: Final Battle - július 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Final Battle az Attack on Titan 2 kiegészítő csomagja lesz, mely a harmadik évad karaktereit hozza el, bővíti a sztorimódot, új módot ad hozzá a játékhoz, és új fegyvereket is kínál. Az alapjáték tulajdonosai külön is megvásárolhatják.

Bear with Me - július 9. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A 2014-es, díjnyertes noir kalandjátékban egy Amber nevű leány eltűnt testvérét keresi, és ebben mackója, Ted E. Bear segíti. Hamarosan konzolokon is játszhatunk vele.

God Eater 3 - július 12. - Switch

Nem lett instant klasszikus a God Eater 3, de ez nem feltétele annak, hogy Switchre is megjelenjen. A Bandai Namco szerint ez a változat is hozza majd a többi szintjét.

Dragon Quest Builders 2 - július 12. - PlayStation 4, Switch

Tökéletesen jól működött a Dragon Quest sorozat Builders spin-offja, így megérdemelt egy folytatást, melyben már kooperatívan is kalandozhatunk. Japánban nagy sikert aratott, a Famitsu majdnem tökéletesre értékelte.

Lapozz a második oldalra a július második felében, valamint augusztusban megjelenő játékokért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)